Každý svojprávny človek poznajúc ústavu SR, zákony SR ( hlavne trestný zákon ) sa len zľahka pousmeje nad "akýmsi hlasovaním", iniciovaným nick Jaro.
Ja hovorím ÁNO, aby Kobra na PID zostal. Ale iba s podmienkou, že všetky jeho príspevky budú presmerované do témy, do ktorej skutočne patria - NA ROZVESELENIE:D
Žiadne hlasovanie tu a hlavne takýmto spôsobom, naviac, keď sa jedná o zásah do práv a slobôd osôb. Nie je to prípustné a žiadúce. Čiže nikto nemá právo sa ani zahrávať takouto myšlienkou. Žiadne hlasovanie! Pokiaľ človek sústavne porušuje pravidlá tohto fóra, je vecou a v kompetencii administrátora konať a rozhodnúť.
<br/>Kobra áno, chcem, aby sa zvýšili a skvalitnili stavy zveri. To je pravým poslaním a cieľom poľovníctva.
A ty si akoze kto,ze mi chces rozkazovat? Ty mas ako pravo hovorit mi s akou myslienkou sa mozem zahravat? Ajednu vec ti poviem ked kompetentne osoby ani na ziadost ostatnych prispievatelov PID nekonaju, tak my sami ukazeme kobre ako aj tebe ze ovas a ovase priblble prispevky tu nikto nestoji.
<br/>Je velmi zaujimavy ukaz,ze sa ozves vzdy len ked sa to kobre hodi a púises len otom aky je super a zastavas si ho. Nenasiel som ani jeden zmyslu plny prispevok,ktory by obohatil niektoru temu na tejto stranke.
<br/>
<br/>
<br/>A ty kobra,sam si chcel aby ti ludia vyjadrili podporu,uz teraz viem ze to bude presne opace,tak dufam ze potom budes chlap a v tichosti nas opustis. Chces sa nasilu pretahovat tuto to mas,jasne ti bolo a este aj bude povedane ze ta tu nikto nechce a tvoje bludy ktore sam nazyvas "vedeckym poznatkom" tu nikoho nezaujimju.
<br/>
<br/>Ani sa neunuvajte mi odpisovat na vas nazor som neni zvedavy a je mi uplne ukradnuty.
<br/>
<br/>PS: Mas vlatne hlasovanie? tak este raz ti vyjadrim moj nazor
<br/>[r]NIE nechcem ta tu,nechcem citat tvoje nezmysli plne klamstiev a zavadzajucich polopravdivych informacii. ZMIZNI STADETO A TO NAVZDY!!!!! [/r]
<br/>
<br/>Kto stoji zamnou?
Kobra kde ty žiješ??? Vo tvojom svete fantázii možno všetko funguje prirodzenou cestou ako to opisuješ....ale v skutočnosti je to iné... už dááávno iné...svet, príroda, živočíchy sú už dávno iné ako boli pre milionmi rokov...
iby jeden večer som sem nenakukol...a tolko chujovín od kobry,že ich ani vlečka hnoja neodnesie...ja sa už vobec nečudujem že ho vžiadnom PZ-nechcu ani cítit...a čo by z neho mali...??? do lesa sa mu od telky nechce.....krmit zver v čase nudze sa mu tiež nechce....ale strielat zver by chcel...a to ešte podla jeho vlastných pravidiel....!!! bývalí bratia češy takému správaniu vraveli: VYCHCANOST...!!!! tiež my tu nebudeš chýbat.... LOVU TULENOV-OD TELKY ZDAR....
Haus, ja stojím za tebou - dva metre. Čiže môže sa to aj obrátiť, to tvoje "my sami". Inak očakávam skôr debatu s prvou päťkou, teda nebudem ti písať viac. Naviac, ako píšeš, si na to ani neni zvedavý.
Ako som už písal, kobra by sa mohol radšej začať venovať inej robote ako ničiť tu a dehonestovať príspevky ľudí, ktorý majú o poľovníctvo vážny záujem. Tie jeho teórie nech si ide vymieňať s jarry9 niekde cez mail, teda ak to nie je tá istá osoba, čo si myslím súkromne že je... Tak teda pre kobru NIE a naozaj by tu bol pokoj... Tak budem rád, ako asi 998/1000 že kobra bude preč...