Lubenko u nás zajace nestrielame už 15-18 rokov. Sme radi že tam niečo je.Posledné 3 r. sa snažíme zvýšiť stav zajacov prikrmovaním od leta po jar. Odstrel škodnej. Skúšame to s repou. Postupne výsledky prichádzajú zvyšovaním stavou zajacov, bažantov
lubo, chcel si toto?
<br/> poslal: Kobra 8. Marca, 10:28
<br/>Zabudol som na zajaca. Neloviť ho na začiatku jeho reprodukčnej doby /XI, XII/, ale v čase jeho reprodukčných prázdnin - od 1.7. do 30.9
<br/> ja len aby sa nezabulo na dementiny;)
ved som to tomu kokoto.. napisal tak čo to tu trepe a nech už ide do ri.. lebo zajdem do tach Košic lebo skade je a tak mu naložim že sa s toho nespameta:]:]:]:]a maš u mna papi flašu ved on už ani nevie čo piše
ved teba tu nik nechce okrem jednoho tvojho nohsleda lezieš každemu na nervy tak prečo sa tu stale vtieraš a snažiš sa nam natlačit tie tvoje uvahy,ved tu su uplne normalni lududia a nepotrebuju k vykonu prava polovnictva tie tvoje fantazmagorie,tak o čo sa vlastne snažiš,ved sa prihlas do Zvolena na VU možno budeš mat uspech prajem ti vela zdaru;)
Kobra, len píš ďalej a ešte zreteľnejšie, vždy sa niečo nalepí. Len ťa prosím, aby si nestrácal „iskru“ a energiu, teda neodpovedal na invektívy a písal tak, aby to bolo ešte viditeľnejšie a dostupnejšie pre všetkých. Máš na to plné právo. Tvoje príspevky majú svoje opodstatnenie. Čítal som niekoľko autorov poľovníckych knižných publikácií a časopisov , ktorý zastávajú podobné stanovisko, ako Ty. Nech sa ti darí .
<br/>P.S. - a už vôbec si nemysli, že by ťa tu nik nechcel. Chce ťa tu veľa ľudí. Tí, čo ťa tu nechcú, vedia dobre, prečo tak činia.