moja posledná veta:škoda strácať taký krásny a krátky život písaním pre takého k...ta ako si ty...končím tu tebou ako aj všetci ostatný.Prajem ti príjemný pokec aj nadalej-ojebávaj sám seba a bludy si aj sám vyvracaj...zbohom...
[r] Len pripominam ![/r]
<br/>
<br/>Chlapi vyhlasujem sutaz o Bobrika Mlcanlivosti , kto vydrzi najdlhsie nekomunikovat s Kobrom ma u mna flasu palenky.
<br/>
<br/>
<br/>[r]poslal: astronom9. Apríla, 18:25
<br/>Ja by som skôr navrhol, že ten, čo prvý začne komunikovať s hadím mužom, platí na streku fľašu . [/r]
Premnožené nie sú ( podľa významu slova premnožený), ale ich stavy, hlavne medveďov sú za posledných 50 rokov vysoké a alarmujúce ( 900-1200 kusov ). Preto je namieste, aj podľa samotného vyjadrenia niektorých ochranárov znížiť ich stavy na únosný počet 400-500 kusov populácie. Je to ale na dlhú debatu.
1000ks vlk, 1000ks rys, ked raz za mesiac strhne jedinec jedno mladé(jelen,diviak,srnec) ročne vychádza pekné číslo. V oblastiach kde sa nachádzajú uvedené dravce polovníci nemajú problém s naplnením plánu lovu raticovej zv. Alebo sa mýlim???????
dobre dobre stačilo tých ústrižkov, výťahov a citácii textov z časopisov...... už by som bol vďačný aj za rozumné príspevky ľudí z praxe...už sa mi nechce prehrabávať v tých dlhočíznych príspevkoch "o ničom" ...... nič viac nechcem...vopred ďakujem:)
Dnes som počul, že vo Vysokých Tatrách bola v kontajneroch skupina 8 (slovom ôsmich) medveďov. dve medvedice, spolu s tohtoročnými a vlaňajšími medvieďatami. Vraj také sa ešte nestalo. V sobotu večer jeden poľovník v okrese VK pásol na ovse väčšieho medveďa. Asi ich bude ozaj dosť. Chcel by som sa opýtať znalcov medveďov a tých, ktorí sa tak vehementne zastávajú zákazu ich lovu, či vedia zodpovedne povedať, ako sa bude správať medveď hnedý, počas zimy na juhu stredného Slovenska, kde počas celej zimy nie je súvislá snehová pokrývka, viac prší ako sneží. To nie sú Tatry, kde medveď spí v brlohu štyri mesiace.