Prečo máš problém v dokazovaní, keď si v minulosti písal, že si ich videl ešte s niekoľkými osobami a že ste im dohovárali. To už nie je tvrdenie proti tvrdeniu. Stačí ak ste ich videli iba dvaja a je vec dokázaná. Nie je to len nejaká náhla zmena názorzu? Videli ste ich vlastne a či nie?
Ja som polovna straz bol.. mam s tym skusenosti.. clenovia si neplnili povinnosti v starostlivosti, upozornenia nepomohli, vec sa vyriesila odvolanim polovnej straze, a zrazu bolo vsetko OK.
písal si ,že ste ich videli ,z toho tiež vychádzam že Vás bolo viac.Ako sa k tomu stavia tvoj otec,písal si že je predseda združenia a tiež aj poľovná stráž keď už ju tu spomíname.
Cilan, dovolím si s tebou nesúhlasiť, ak ich videli viacerí a ešte im aj dohovárali, boli pritom, keď drali srnca, tak je to neodškriepiteľné a myslím si, že je psou povinnosťou to nadniesť na členskej schôdzi. Inak nevidím rozdiel medzi oboma stranami, alebo by som z takého PZ odišiel.
tak to je podla mna dost vela , ta cast ze im dohovarali ked drali srnca sa ma dost dotkla, to nemali mobil alebo nevedeli cislo na policiu?, keby policia dosla aj neskor tak toho srnca musei dakde vopchat a ked vravis ze im dohovarali tak by nebol problem najst toho srnca v niektorom z ich mraziakov,
<br/>
<br/>a to co hovoris ty to by malo patrit medzi tu cast ze su obe strany rovnake,
<br/>ja som vravel ze je problem dokazat nieco ked ich vidis , ale to co pises ty je evidentne prichytenie pri cine tak neviem kde bol problem
Uz som pisal na tuto temu,aj v nasom zdruzeni urobili z najvacsieho blba polovnu straz.Rychlo zabudol ,kedy bolo tela kravou.Co vyslo to aj ulovil.A teraz ide robit poriadky v zdruzeni.Vozi sa na aute po ceste akoby mu benzin preplacali,ale do lesa sa ist boji,blbec jeden.Bohuzial i take je nase polovnictvo.
Polovna straz a polovny hospodar su velmi nevdacne funkcie. Sucasny stav legislativy neumoznuje v plnom rozsahu zakrocit pol. strazi a hospodarom proti skodnikom z vnutra PZ alebo PS, pokial su tymi skodnikmi clenovia rozhodujucej skupiny v PZ a PS. Akonahle sa straz alebo hospodar vzoprie, mozeu si byt isti, ze okamzite PZ alebo PS rozhodne a podava navrh na lesny urad o odvolani straze resp. hospodara....
chlapci uz to pletiete, tak easte raz...strelili srnca, drali ho doma.my sme ich videli za branou, lebo mi bolo divne, padla rana, pozreli sme knihu, potom k nim...bol isme 2.nesli sme k nemu dovnutra.my sa neznasame.vie o tom tajomnik, ze najprv dame dohovor, no nepomaha, uvidime, co schodza...
Mám dojem že už pletieš aj Ty (uvádzam tvoj starší príspevok):videl som ho, ako deru srnca,kt upytlacili, tento rok to bolo, ale sme sa dohodli, ze nebudeme svine, ze mu len ustne dohovorime, no on to secko poprel a robi to zas.nikto mu nic neveri, no nechceli sme byt take svine.ale pohar trpezlivosti pretiekol.
<br/>Takže podľa tohoto nového príspevku ste mu až tak veľmi nedohovárali.:liar:
zoran máš pravdu, už sa lordík úplne domotal, staršie a novšie príspevky si odporujú. Začínam si aj ja myslieť to čo píše cilan, že len "možno" padla rana a domýšlavosť funguje naplno. Škoda, myslel som si, že nadobudnem z tohto príbehu nejakú skúsenosť, ale ak sa lordík neuvedie na pravú mieru, tak mi to pripadá ako úplný výmysel a v tom prípade zlodej kričí chyťte zlodeja.
takze takto, srnca strelili.videli sme ich spoza brany ako ho vzadu deru.ked sme mu dohovarali, povedal, ze on nic nestrelil.polovna straz- minulu stredu sme ho pochovali.nova bude na schodzi zvolena.a co sa jeho tyka, davame nanho pozor, chodime do lokalit kde sa pise a tak...2 raz mu to neprejde, len ho musim v reviri chytit.a 2 vec,je to fizel, tak treba pomaly a rozumno.