To chceš povedať,že keď ho drali-určite bol aj krvavý či už ruky alebo šaty, a vy ste mu dohovárali ,on povedal ,že nič nestrelil? Tak to je potom už naozaj vrchol drzosti. :[
dohovarali sme mu potom...aj cez vikend padla rana, zastavil som ich, ze pokecame, boli nejaki bledi, ale auto mu nemam pravo kontrolovat...niesom pol straz.takze aj tak na nic
Keď nie si poľovná stráž tak ako sa ti podarilo ich zastaviť? V minulosti si písal, že chodia na Jeepe, tak keď si ich už mal zastavených hádam je vidieť do auta, či tam niečo majú. Ovšem keď nemajú nejaké fólie na sklách. Nechápem ťa, prečo už vlastne niečo nekonáš, ako píše kolega v predošlom príspevku. Je to len na hranie sa na naháňačku, ale len jednostrannú a to z tvojej strany. Zjavne ťa majú ...
Zasa si sa vyhol odpovediam, pripadá mi to ako dosť skazený pokus o rozprávku na dobrú noc pre malé deti. Mne sa zdá, že nebude chyba v nich, ale asi v tebe. Veľmi rád by som počul názor druhej strany. A ešte jeden postreh: z mojej skúsenosti k vôli takým "poľovníkom" ako si sa tuná doteraz prezentoval, vznikajú nezvady vo viacerých PZ.
Tymto ukoncujem tuto temu.Ospravedlnujem sa osobam spominanym v tejto teme, bolo to napisane v hneve a pod vplyvom emocii.Prijmite moje ospravedlnenie ako cestne a uprimne.
<br/>PS: uznavam svoju chybu
<br/>PS2: pes, ktory steka, nehryzie.Horsi su ti tichi podvrataci...
<br/>LOVU ZDAR
Čo sa stalo, že by ti už došlo že na tomto fóre sa riešia normálne poľovné problémy a nie nejaké hypotetické domnienky? Ten začiatok ma veľmi potešil, myslel som si, že si sa poludštil, ale v závere s tým PS2 si ma zasel utvrdil, že v živote z teba nebude človek s veľkým "Č" a poľovník s veľkým "P". Ale aj tak to muselo byť pre teba utrpenie takéto niečo napísať. Ešte by ma zaujímalo, či už o tom vie aj druhá strana a jej reakcie.
Ťažko sa dá prijať Tvoje ospravedlnenie,keď doteraz nevieme PREČO?Nie sme si totiž vedomý, že by sme Ti nejako ublížili.Iba ak to, že Ti zavadziame v revíri k vôli Tvojim výstrelkom. A podľa reakcie na schôdzi o úprimnosti ospravedlnenia pochybujem tiež.:[
Opravím Ťa, Kôli takým poľovníkom, (mal by si sa pridať aj ty ku ním a nie bezhlavo útočiť) by sa radikálne zredukovali stavy raubírov z radov poľovníkov. Vážim si takých, ktorý sú schopný poukazovať na lotrov aj za cenu že sami prídu o výhody s výkonu práva poľovníctva. Len takým budú takýto členovia vadiť, ktorí sú jedny stých, čo si poplietli posolstvo poľovníctva z rabovaním v horách.
<br/>
<br/>M. Učeň, Lysá pod Makytou
Prečítajte si článok na úvodnej stránke s názvom čo očakávam od nového zákona o poľovníctve ... našiel som v ňom veľmi zaujímavú myšlienku čo sa týka poľovnej stráže - vytvoriť poľovnú (poľovnícku) stráž z nepoľovníkov. Asi by bolo dosť zaujímavé, keby poľovná stráž boli členovia napríklad niektorých mimovládnych organizácií ... Hm, aký máte názor?