Ahojte lukostrelci. Chcel by som Vás poprosit, ak by niekto mal fotečky z majstrovstiev SR valčianská dolina, vedel by mi ich poslat na agmiky@gmail.com??dakujeeeeeeeeeem:)
namontovať ho tam namontuješ,lebo tie firmi maju tieto veci kompatibilne.Ine je či sa ti to bude zdať esteticki dokonale.Lebo ten držiak je rovný a luk má paralernu geometriu.Väčšinou sa na luky tohoto tipu montujú take že trochu potiahnuté dozadu.Ale je to len môj názor a každý máme iný vkus.Musíš laborovať.Popozeraj ako taky(ktorý som mal na mysli ja)vyerá.Daj si www.dpll.si Tam si nájdeš fúru odkazov na všetkých vyrobcov na svete.A uvidíš.
no tak som si zadovazil konecne poriadny lucik je to pecka skoda ze sa u nas nemoze s tym lovit hned by som predal gulovnicu. chcem sa opytat ci si niekto nevyraba doma tercovnice a ake ma stym skusenosti. nechce sa mi totiz zakazdym rozbalovat senovy balik ma predsa len 300 kg:P:D
ja som daval 40cm.(hrúbka)Ale bola dostatočne veľka,(80x80)aby som si terčíky rozmiestnil na väčšiu plochu.Strieľať rovnomerne do celej plochy.vydržala mi asi niečo vyšše dvoch rokov.Inak je dobré po treningu ju zakryť igelitom.Pekne v suchu.Ale hlavná a dosť podstatná vec ktorú sme opomenuli.Že aký tip šípov používaš?(holí carbon alebo z camo-potlačov či dural)
mamentalne strielam ACA Vapor,ale planujem vyskusat od Beman ICS
<br/>a este sa chcem opytat,nevies kde by som zohnal,ten pliesok na roztiahnutie tetivy aby som do nej mohol vsunut peep?
Lovecké hroty bez problemov kupis cez ebay. tam najdes vsetky druhy ktoré potrebujes. chod cez STORES- OUTDOOR SPORTS-ARCHERY a tam najdes predajcov vsetkeho mozného.
zadrrrrrž!!!Ak chceš davať do tetivi peep,v prvom rade musíš luk stiahnuť (sťahovakom)alebo ho dať do pressu:D.Lebo už som mal dočinenie z "technikmi"ktorý sa potom čudovali,že prečo mam tú tetivu takú zničenu.Inak takú blbinku si aj sám ľahko vyrobíš.Len dávaj dôraz na to aby si nemal na tom nástroji nikde ostrú hranu.Najlepšie je umelá hmota.P.S.Zastrúhaj zubnú kefku a potom ten hrot zatup jemným šmirglom.
dik za rady bracho.
<br/>inak preco musim najprv tetivu stiahnut pozri tu www.bowtuningtips.com/peepsString.html tiez ho nestiahol ani nic len to tam proste narval
predpokladal som že máš peep bez gumičky.Ale až máš z gumkov,tak ho tam dostaneš na prvý raz a nemusíš si dávať taky pozor.Lebo priezor bez vyrovnávajúcej gumky sa musí štelovať aby držal smer pri náťahu.Pri tom sa po jednom prekladajú jednotlivé vlákna.