No vysledky som našiel,ale o tom že používajú 225lb nič.Väčšinou tých ktorý na tej výsledkovej listine sú,poznám.A všetci týto strieľajú podľa pravidiel EAA3d.
Ospravedlňujem sa ti Bosax.Už som tie výsledky z toho Švedska našiel.No stále mi to nieje jasne.Sú v pravidlách iste obmedzenia čo sa týka rýchlosti a tá sa(mala by sa)eliminovať váhou šípu.Ak tomu tak nieje tak tie podmienky pre súľažiacich na tej súťaži neboli ok.Nebudem a ani nechcem o tej súťaži polemizovať.Skrátka pravidá konkrétne tej suťaže v tom Švedsku su mi neznáme.
Ja som strieľal z kladkového luku do terča u kamoša na dvore na 35 odmeraných metrov a šlo mi to na prvýkrát celkom dobre. Prekvapilo ma, ako hlboko sa šíp zabodol do dreveného terča. Ale Robin zo mňa asi nebude.
Ty len pekne trénuj.Sú veci ktoré sa nikdy nenaučíš,skrátka sú dané.A ty keď strielaš hneď na začiatku slušne na 35m,tak treba to len doladiť a budeš dobrý.Veľa zdaru.
Prosím Vás lukostrelcov ktorí majú skúsenosť aj so štetinkovou základkou, povedzte Váš názor nanu. ja snim strielam a možem povedat že som sním spokojný, len ako starne sa mi ždeformovala diera v strede. Rozmyšlam o kúpe nejakej inej loveckej základky, ale neviem si vybrat. poradte mi
agmiky: aký máš luk a ako strieľaš? Prstami alebo s vypúšťačom?
<br/>Čo sa skrýva za pojmom štetinková zakládka tiež neviem lebo v slovenskej "terminológii" sa neorientujem. (Pri lukostreľbe som skôr za používanie orginálnych nepreložených názvov - rovnako ako uvádzanie dåžok v palcoch a váhy v librách...)
:)vpripade wisker bisquits-treba sip tak nastavit na tetive aby bol takmer v pravom uhle,dalej daj na stetinky trochu silikonoveho oleja aby kridla lepsie preklzli medzi stetinami dalej odporuca sa pouzivat prirodne pierka.Neodporucam vsak pouzivat zaciatocnikom lebo chova sa ako ower draw . ;/
Caute lukostrelci, o lukoch aj kusiach viem velku figu. Manzelka ma zaujem o sportovu strelbu z luku. Mohli by ste mi poradit nejaky luk s prislusenstvom vhodny pre zaciatocnika, najlepsie asi klasicky a kde by sa dal na Slovensku zohnat ? Strelba to vsak bude len na zahrade do nejakeho velkeho terca typu stodola, tak to nemusi byt nic extra Srdecna vdaka za pomoc.
Caute lukostrelci, o lukoch aj kusiach viem velku figu. Manzelka ma zaujem o sportovu strelbu z luku. Mohli by ste mi poradit nejaky luk s prislusenstvom vhodny pre zaciatocnika, najlepsie asi klasicky a kde by sa dal na Slovensku zohnat ? Strelba to vsak bude len na zahrade do nejakeho velkeho terca typu stodola, tak to nemusi byt nic extra Srdecna vdaka za pomoc.