vymakane!!
<br/>som sa trosku zacital a chcem vam vsetkym podakovat za prijemne spestrenie javascript:vloz() dnesneho inak velmi pekneho dna.
<br/>Na margo par mien, ktore su tu uz "notoricky zname"-- Basky - zrejme si clovek, s ktorym by som si dal par piviek.
<br/>Mam rad ked sa rozprava k veci.
<br/>tot vsjo.
<br/>P.S.
<br/>vonku je super pocko treba navoskovat tetivy a vytiahnut sipy a hor sa do trenovania.
Tak a už to začalo.V Zlatnej bola prvá off.súťaž.Počasie super,nalada super.Len tá účasť dosť mizerná.Hlavne v kategoriji Hunter.Tak si prvé dve miesta museli zobrať usporiadatelia.:liar::] Huntry kde ste všetci?!?!?
ahojte vsetci!!
<br/>
<br/>Ja osobne som sa tesil naZlatnú, len sa mi stala menšia nehoda a musel som si objednat ramena z ameriky. prave vcera to jest v stredu som si poskladal luk. Bohuzial nevydalo mi. zatim sa majte a len piste aby sme mali tu co citat dobre.
jj prdli. ale ako?!! kamarat sa prisiel pozriet. a nazornou ukazkou som mu natiahol luk vraviac "nie že putiš na prazdno lebo sa zlomí" a vtom momente sa mi vysmikla tetiva z ruky. zarinčalo a bolo po chlebe. Nastastie vyrobca mi poslal nové ramená, a ktomu zadarmo. Som snimi spokojny, pozrite si www.parkerbows.com/pb/2007/index.html
Parker poznám;)Skrátka si kamošovi ukazoval ako sa to robiť nemá.Názorná ukážka je lepšia ako teoreticka.:DAle hlavne že to máš už v poriadku.Tak zajtra v Poľsku;)
Ahojte zdravim vás!! Chel by som vás poprosit, ak niekto z vás bol v Polsku, či by mi neposlal fotky zo sutaže a z okolia na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. dakujeeeeeeem
no je mi luto ze si tak dopadol, ja som sa tesil a chystal sa do polska, ale nevydalo. no nakoniec asi aj rad budem ze som nebol ;/ a tebe prajem skore vyzdravenie
Cavte.
<br/>Chcel by som poprosiť o pomoc pri výbere luku. Mám prehľad o všetkých značkách a mam aj načítané informácie, len nemam žiadnu praktickú skúsenosť s poľovníckym lukom. Mám záujem chodiť aj na súťaže v poľovníckej lukostrelbe a práve preto by som potreboval poradiť ako si vybrať správny luk ako aj všetky komponenty. Dikes
Caf Daster!
<br/>No neviem odkial si, ale najlepsie by bolo niekoho takeho navstivit, nech ti vysvetli aj poukazuje. budes mat vtom jasnejsie ako ked Ti tu niekto v par riadkoch napise.