Pan Mihal - Žilina
<br/>mobil: 0903 387 579
<br/>e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
síce ho má na webstranke tak je to asi jedno. apropo. z Kollárova zobral prvé miesto. naozaj šikovný kušostrelec. a páči sa mi jeho kludný prístup ku súťaži.
dakujem za kontak na toho pana.este by som sa chcel opytat ci na akykolvek kladkovy luk mozem dat akykolvek drziak na sipy.myslim,tak ze luk bude ina znacka a drziak bude ina znacka ci to bude pasovat?
ja mam REFLEX GROWLER a chcem nejaky lacnejsi drziak,alebo potom rozmyslam o drziaku od Diamond,co je aj stym uchytenim aby sa dal nosit aj na opasku nie len pripevneny na luku.
No až si už rozhodnutý,tak nieje problém.Pozeral som ten tvoj luk.Ak chceš strielať 3d,tak by som ti doporučil tulec na opasok.Ak chceš behať po lese,tak je lepšie mat šípi na luku.
zdravím, mal by som jednu otázku na skúsenejších strelcov. Mám kladkový luk Hoyt Ultrasport, základku Biscuit (štetinkovu aspoň si myslím že sa tak volá). potreboval by som poradiť či má vplyv na rýchlosť šípu alebo či môže negatívne tento šíp ovplyvniť. ďalej by som potreboval poradiť aké mieridla by ste mi odporučili pre terennu a 3d lukostrelbu. Ďakujem
ta štetinová bola pôvodne vyvinutá ako lovecka, spoužitím prírodných krídiel.Až máš plastové,tak môže ovplivniť.No a čo sa zameriavača týka,Pozry do buxy, vyberaj.www.archery.cz[/]link veľa zdaru.
ďakujem za radu. viete mi ešte niekto poradiť, či existuje neaká literatúra kde by bola vysvetlaená technika strelby ale aj technická stránka luku, ako omotávať tetivu, lepenie šípov skracovanie a proste neaké technické rady.
<br/>Dik
Hodne článkov je na stránke www.bowmania.sk/index.html ale ani tam nie je všetko. Veľmi r§d Ti pomôžem aj ja ak budem vedieť. Pošli mi mail na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.