Ak Ti môžem poradiť, tak pistolovú kušu jej nekupuj. Mal som to doma, ale nie je to vhodné na športovú streľbu. Má napínaciu silu 80 libier, to je 36,3 kg. Aj keď to má napínací mechanizmus, je to na rekreačnú streľbu pre ženu veľa. A nie je to ani dosť presné. Ja Ti skôr odporúčam luk len musíte zistiť aký silný luk dokáže natiahnuť a pohodlne udržať počas mierenia. Na stránke kturú ti poradili si vieš vybrať. Ak Ti to pomôže, tak 1 libra = 0,454 kg.
Som velky fanusik rychlych sipov. K tomuto fantastickemu konicku ma priviedol otec.
<br/>On bol aj clenom nejakeho kruzku (davno).
<br/>tu je to dost neprehladne, podte na www.horar.sk. admin nam tam urobil forum pre nas.
nazdar...chcel by som sa opýtať ako to vlastne je s loveckou lukostreľbou...je povolené loviť vo vybraných zverniciach alebo nie... niektorý hovoria že áno iný zase nie... prosím niekoho čo o tom niečo vie aby to napísal... diky
Lov lukom v uravretých zvernisiach zatiaľ nie je povolený. Jeho legalizáciu zahrňuje nový návrh zákona o poľovníctve, ktorého schválenie sa znovu odložilo.
<br/>S pozdravom Lovu zdar
<br/>bowhunter
aj ja som mal original lepidlo...ale aj tak boli tie umele letky nanic.teraz mam pierkove letky a nemam s tym ziadny problem.a aky mas luk klasiku alebo kladku?
použivam klasicke karbonove platene do križa, znacka maxima 3d. samozrejme su aj lepsie sipy, ale su aj drahsie a mne tieto ucel splnaju. polovat nepolujem len sa zucastnujem 3d sutazi. keby si chcel polovat v zahranicí, odporucam lovecké duralové sipy.
ja pouzivam karbonove zn.easton..sa osvedcili..chodis na 3d tak to sa urcite stretneme vo valci na sutazi vsak???mal som najprv duralove ale nebolo to ono.