Výrobcu maďarských lukov nepoznám ale verím že tu sa niekto nájde kto Ti poradí. Klasické luky -longbowy -vyrába aj môj známy s Hlohovca ako hoby - prispieva občas aj sem. Mail Ti môžem poslať.
<br/>Samozrejme že výrobca zohráva úlohu - ide o to že renomovaný výrobca dáva záruku - ale aj cena môže byť inde. Myslím že najlepšie je zájsť na súťaž a popozerať sa čo je k disopozícii a na základe toho sa rozhodovať....tam si určite aj kde čo môžeš vyskúšať a veľa sa dozvedieť....
<br/>Inak technické otázky - pokiaľ viem- rád zodpoviem ....
V Čechach je výrobca,Pan Kýzl.Videl som aj jeho dieľnu.Bol som u ňho.Za dobrej penís dost dobrej výrobek;)Fakt do 6000peňes:]povedal by som svetová kvalita.A dresu nemám ale navečer až budem mať viac času tak ju niekde vyňúram.
Zdravíčko.
<br/>Mám jedného známeho, špecializuje sa na nomádske luky medzi inými aj na staromaďarský. Vlastne on vyrába všeličo možné. Ak mu niečo ukážeš na obrázku, či mu dáš maketu. Má veľmi šikovné ruky. Môžem ti naň poslať kontakt.
waldo pozri tuto webstranku, je to v mosonyi, raz som tam bol, chlapik vyraba nadherne kusy , a aj prislusenstvo. najdes tam vsetko.
<br/>
<br/>www.grozerarchery.com/index_m.htm
www.dpll.si/Páni ak si teda nechcú brať nič maďarské:D:D:D.Tak tady vám poskytujem niečo čo je nášmu slovanskému srdcu bližšie.Môžem poskytnúť adresy z prevažnej časti EU kde to ťiež nejde.:]