Pekné, ale viac sa mi páčia tie ikony na fóre. Ukazovanie nových príspevkov v skupinách je super ale pri Archíve mi to furt ukazuje nový príspevok, aj keď tam žiadny nie je. Tiež sa chcem spýtať či archív zostane tak ako je, lebo sú tam témy ktoré podľa mňa nie sú zabudnuté ani nezaraditeľné.
Jedna otázečka, pokud je v témě více nových příspěvků, než pojme stránka a já překlepnu na druhou, popřípadě další v pořadí, tak už nejsou nové příspěvky podbarvené červeně. Potom u tém, které čtu jen občas nevím u kterého příspěvku jsem zkončil, stává se to taky když se třeba k čtení fóra nedostanu časově. Jde s tím něco udělat? Díky R
Je možné vytvoriť v téme návrat aj k skupinám? (nie iba k témam), Ten nápad s označením za prečítané je vynikajúci, ale možno by bola dobrá ikona priamo v skupinách - vedľa tej rozsvietenej žiarovky, ešte jeden návrh - pri označení témy - nadpis priamo v téme by mohlo byť aj označenie skupiny
Ešte raz otázka - nedá sa tlačidlo - Označiť sledované témy v skupine za prečítané?
<br/>zaradiť hneď na úvodnú stránku fóra, aby sme nemuseli vstupovať do skupiny - alebo niečo také, ako kliknúť na žiarovku a zhasne?
Mily Arsen,
<br/>
<br/>navrat k skupinam na jedno kliknutie vykonas kliknutim na druhu polozku zlava "Forum" v hornom menu.
<br/>K druhej otazke: Vies, ono forum sa chodi citat a kto ho cita, otvori si aj temy v skupine, potom vidi aj tlacitko na oznacenie za precitane. Trosku prekonaj svoju lenivost.
<br/>
<br/>Moderator
Kedy a kde bude na informačnej databáza zverejnená zmena stanov SPZ ?
<br/>Po kliknutí na "Poľovnícke predpisy " sa nič neukáže - not found !
<br/>
<br/>Ďakujem
Ak by som sa na to pozrel prisnym okom:
<br/>Tie flashe logosvk a kepek vyhodit, alebo prerobit, tahaju sa zakazdym znova do prehliadaca, stranka ma po kazdom loadnuti cez 500 kB co je riadny zahul (z toho tie dva flashe tam maju podiel 40% ...
<br/>Ostatne obrazky tiez idu vhodnejsie skomprimovat bez vyraznejsej straty kvality. (jpegy z 98% na 85 a rozdiel bude cez 50% povodnej velkosti.
<br/>Myslim, ze uzivatelia by to uvitali, a stranka (teda skor forum) by celkom ozilo.
<br/>Btw- jukni jednym ockom na koniec zdrojaku sejvnutej stranky (nejaky footer.php), to je tam asi omylom nie ? Alebo skor nejaka cierna dusa sa cinila ? 8o
Zdravim Akela!
<br/>
<br/>Ziadny problem sa v tomto smere neobjavil. Ak doslo k tomuto stavu u teba inym sposobom , ako pouzitim funkcie spať (back) v tvojom internetovom prehliadaci, napis mi prosim na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., v ktorej skupine a v ktorej teme ti takto signalizuje domnele nove prispevky.
<br/>
<br/>S pozdravom
<br/>
<br/>Moderator.