Ked nevies ako sa taketo veci riesia vo vnutri PID tak sa nevyjadruj radsej. Nie je to jeho samovolne rozhodnutie. Urcite to konzultoval s majitelom stranky p.Takacsom. Za dalsie nemas predstavu o pravomociach regionalneho redaktora.
<br/>
<br/>Dufam ze sa coskoro ospravedlnis p. Hečlovi za urazlive slova na jeho adresu.
<br/>
<br/>s pozdravom Jaro Kučík
Jarry9
<br/>Užívateľovi s nickom KOBRA bolo už pred časom jasne povedané akým spôsobom obťažuje ostatných prispievateľov. Aj napriek tomu že nie každý bol toho istého názoru, väčšina dala za pravdu. A na to množstvo podnetov ktoré admin dostal už jednoducho musel reagovať. Takže súhlasím s názorom, že sa máš ospravedlniť p. Hečlovy ako to napísal Jaro. A čo možno najskôr.
plantex mozem ti zodpovedne prehlasit, ze mna osobne uzivatel z nickom KOBRA nijako neobtazoval, ak mi vadili jeho prispevky tak som sa dokazal nad tym povzniest a dalej ich uz necitat. Kolko krat ste tu boli vsetci vyzvany aby ste ho ignorovali ak vam to vadilo? A kolko krat ste tak aj ucinili?
<br/>
<br/>Jaro k tebe len jedno. Aký ma zmysel ta tvoja tema kobroviny voloviny? Prezentoval tu svoj nazor ktory neni vedecky dokazany ale ani vyvrateny, no co, novodoby myslitel. Neviem to stale pochopit tak mi to trochu vyjasni. Alebo vies co? Ani nemusis vlastne ma to nezaujima a ostatných to obtazuje a mohlo by sa stat, ze by ta oznacili za obtazovatela. Osobne si cenim, ze si vynalozil tolke usilie aby si to tam pozbieral no kazdy si so svojim casom nalozi po svojom, dakujem
<br/>
<br/>
<br/>johny k tebe tiez len jedna pripomienka. Redaktor by mal byt nestranny!?...
Lyko kludne nemam s tym ziadny problem. Zozen si vyjadrenie aspon 5 ludi co sa ti sem podpisu staci NICKOM a oznacia ma za [r]OBTAZOVATELA [/r]. V tom momente koncim na tejto stranke. A k tym kobrovinam sa ti vyjadrovat nebudem, je moja osobna vec ci zalozim nejaku temu alebo nie.
Na tomto fóre boli za jeho existenciu zablokovaní 2 (slovom dvaja) užívatelia. Viktormt a kobra. Obaja boli predom upozornení. Ak začnú čitatelia písať že prestanú prispievať do fóra, začnem sa zaujímať o príčiny. Príčiny zablokovania užívateľa kobra sú zrejmé z reakcií dlhoročných prispievateľov fóra. Boli dni, kedy aj v 10 témach boli posledné reakcie od kobru. Aj po výslovnom želaní prispievateľov do fóra, aby na ich príspevky nereagoval, kobra skomentoval takmer každý príspevok. Niekedy sa nedá uspokojiť každý, potom nastupuje teória menšieho zla a v tomto prípade bolo menším zlom zablokovanie jedného užívateľa, ako strata viacerých dolhoročných prispievateľov do fóra.
Ing. Jánovi Hečlovi
<br/>
<br/>Johny, nejdem a nemám v úmysle zbúrať „ zdôvodnenie“ Tvojho príspevku a takisto nejdem pridávať ešte viac štipľavého korenia do gulášu z dôvodov, aby bol konzumovateľný pre všetkých. Pamäť ale ostáva. Všetkým poľovníkom želám LaL zdar a tiež stránke, nech sa darí.
Ja len by som navrhoval ....
<br/>Nastaviť toto fórum tak, aby po pridaní príspevku sa dal tento príspevok, tomu kto ho tam vložil, upraviť, prípadne zmazať. Vyhli by sme sa tak dvom po sebe následujúcim príspevkom od jedného užívateľa... Dali by sa aj opraviť chyby v príspevku .... :x:x 8-L
Navrhujem, aby bola časť bazár na úvodnej stránke ponechaná a zároveň, aby sa zobrazila na FÓRE namiesto napríklad týchto hlavných tém, ktoré by mohli byť pokojne zaradené v inej sekcii:
<br/>Foto
<br/>Spoločenský život poľovníka
<br/>Vtipy a anekdoty
<br/>Archív
<br/>
<br/>Aspoň by sa mi to zobrazilo vždy keď pribudne nový inzerát a nedochádzalo by k zahlcovaniu tém. Ďakujem a nesprávne zobrazené inzeráty, resp. témy, kde sa inzeruje, by ste mohli zmazať. Tak všetkým adminom pekný večer na posede. P.S. Nezabudnite si jagrove drviče mrazu!
Pozdravujem.
<br/>Už dlhší čas uvažujem nad témou-diskusiou na tému Zdravie a poľovníctvo.Keďže nie je ,navrhujem aby ste ju zaktualizovali, napr. s logom podobným ako majú záchranky ,alebo lekárne -had vo venci a.p.
<br/>Verím , že si budeme mať čo pokecať a hlavne poradiť.
<br/>ďakujem.
<br/>P.s.
<br/>PF 2012 a " POĽOVNÍCTVU ZDAR "
Ešte na doplnenie návrhu, : " Zdravie s poľovníctvom - samozrejmosť . Poľovníctvo bez zdravia , takmer nemožné " . Je toho dosť , čo kvári v tejto oblasti dobrých poľovníkov , no veľmi málo takých , ktorí sa chcú zdôveriť - poradiť so svojim lekárom , príp. najbližšou rodinou , keď už pre nič iné , tak len pre to , že zdravotné problémy sa točia v 80 % - tách okolo urológie ,čo je dosť tabulizované nielen medzi poľovníkmi... Bohužiaľ , v tomto prípade čas hrá neuprosne proti nám ...