Možno by bolo vhodné vložiť nejakú variantu, kde by sa dali zobraziť všetky príspevky prispievateľa pod konkrétnym menom v danej téme /napr. pod menom Akela v téme Poľovnícka optika/, aby niektorí diskutujúci nedopadli ako lacika85. Ale neviem či by to nespomalilo chod stránok.
Nie je to zrovna návrh, ale chcel by som sa spýtať tvorcov stránky - Keď som bol nútený náhle vypnúť internet a zo zapnutej PID som sa zabudol v rýchlosti odhlásiť, pri nasledovnom prihlásení mi napíše Vitaj basky! /Teda väčšinou./ Ale niekoľkokrát sa mi už stalo že napísalo Vitaj a iný nick ! Najčastejšie fedorko. Ide o zlyhanie techniky, alebo je fedorko hacker..!?;/
Aj ja sa prihlasujem z dvoch rôznych lokalít, ale odhlasujem sa tak často ako môžem.. Som laik, ale niečo mi vraví že zostať prihlásený je väčšia možnosť pre špekulantov,ktorý chcú rozlúskavať kódy apod. Ale opakujem - nerozumiem sa tomu, možno to nič neovplyvňuje..
<br/>Len by som rád čítal na toto názor niekoho z technických obhospodarovateľov/správcov našej poľovníckej stránky..
skusim jednoducho:
<br/>po prihlaseni prihlasovacie meno sa ulozi do cookies-u. platnost toho suboru je cca 3 mes alebo do odhlasenia. Po tomto sa musis nanovo prihlasit. pre kazdu www stranku moze existovat 1 cookies subor. to znamena, ze ked tebe sa zobrazi fedorko, tak na tvojom pc pravdepodobne on sa prihlasoval naposledy on, alebo nejako prepisal tvoj "cookies-subor" so svojim. ale tuto moznost mozeme vylucit, kedze mas NB co pouzivas len ty.
<br/>.. je tu moznost, ze spolu zdielate internet, doma ci v robote, a ten server (ktory zabezpecuje zdielanie) cachuje stranky - aby sa rychlejsie natiahli, ulozi kopiu stranky na svoj disk - a uzivatelia to nacitaju odtial... potom sa to natiahne znova len po nejakej dobe.
<br/>
<br/>tak zatial pozdrav kolegu, a popros spravcu aby to dal do poriadku ked v tom je problem
<br/>l.
Z hľadiska bezpečnosti je úplne jedno, či sem pristupuješ ako prihlásený alebo neprihlásený. Rozdiel je to iba v prípade zabezpečeného priojenia, ktoré sa používa napr. pri internetbankingu. Jediné nebezpečensto ti hrozí, ak by sa niekto rozhodol, že hackne prispievateľa do PID s nickom basky. Keď opomenieme túto možnosť, máš rovnakú šancu že ťa hacknú či si prihlásený alebo nie.
Na úvodnej stránke sa šírka stránky posúva až mimo rozlíšenia (1024x740). Je to spôsobené upútavkou na Hlásenie o preukázateľnom výskyte Rysa. Funkčne je to OK, ale nevyzerá to moc dobre. Neviem ako sa to zobrazuje ostatným, ak to majú v poriadku tak sa ospravedlňujem za planý "poplach".