prihlasovacie meno sa da zmenit len vo vynimocnych pripadoch, tj. neposielal si nic do forumu, galerie, ...
<br/>l.
<br/>
<br/>ps. mozem to urobit len ja
bolo by dost dobre nepocitat prispevky vo fore a namiesto toho iba zvyraznit nadpis alebo dat k nemu daku znacku ze v topicu je novy prispevok a potom po otvoreni by boli neprecitane prispevky dako zvyraznene prakticky to iste akurat clovek nemusi pocitat prispevky
Laci chýba možnosť dikusie ku konkrétnemu článku na hlavnej stránke ako napríklad na bleskovkách. Úlohu som vydal, pracuj. Hlásenie očakávam do 19.4. do 12,00. Ahoj :D:D
Možno nie len ja by som prijal keby v kalendári bola možnosť zobraziť aj nasledujúci mesiac. Najmä koncom mesiaca je mi na dve veci vedieť kedy vychádzalo slnko, alebo kedy bol spln. Skôr je potrebné to vedieť dopredu.
Dalo by sa niečo robyt s týmto? Napr.: Kliknem si na chovné stanice, pretože vidím že je tam dáka nová. Lenže tých staníc je tam vela a vela. Jediná možnosť ako zistiť ktorá je nová , je pozerat dátumi. To tiež nieje výhra. Nemohla by byť nová stanica určitú dobu dáko zvíraznená aby sa dala spoznat? Dik
uvítal by som možnosť zistiť kedy bol niekto naposledy prihlásený, je to dobré keď čakáš na nejaké infos a nevieš či bol dotyčný odvtedy prihlásený alebo nie.
Basky má pravdu, robí to problém s pridávaním príspevkov, nepridáva ako má, ale len príspevok pripíše. Po otvorení tam nie je...skúsim príspevok poslat do inej témy, čo to spraví;/
Mam taky problem , ktory som predtym ignoroval, alebo si lepsie nevsimal. Po prihlaseni a vstupeni do fora, sa objavi pocet novych prispevkov. to je ok. Ale niekedy sa stane, ze opat vstupim, ale zobrazi sa ako nova tema - 60 prispevkov a 60 novych. Ked ju otvorim, zistim ze tato tema bola zalozena napr. v aprili a ziadne prispevky som si neprecital, lebo tuto temu mi nezobrazilo vcera - vcera vobec neexistovala - ale dnes sa objavi a zistim ze existuje uz min. mesiac. Mate podobne pripady ? Potesilo by ma, keby sa to zlepsilo.