Servus Baikal,
<br/>
<br/>prosím poraď - keď sa chcem prihlásiť na Arniho stránku na Chat, tak mi tam po prihlásení napíše:
<br/>
<br/>Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 6 in D:wwwpespolovnikcomwwwchatokno.php on line 6
<br/>
<br/>Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 6 in D:wwwpespolovnikcomwwwchatokno.php on line 34
<br/>
<br/>
<br/>... a nevidím nič čo tam prebieha, len vidím kto je prihlásený... čo je to za chybu a ako zjednať nápravu..? Vďaka. b.
vie mi niekto poradit alebo zaslat vzor ziadosti o prijatie do polovnickeho zdruzenia za clena? email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Konkrétny vzor neexistuje. Je to žiadosť ako každá iná, akurát do do nej napíšeš nejaké to info o sebe(koľko poľuješ atď...) a prečo by práve teba mali zobrať za člena.
<br/>Vzor klasickej žiadosti na internete určite nájdeš. Prajem veľa zdaru.
Nugy ak ešte tvoja kamoška má záujem o šteniatko ,tak by tu bola sučka maďarskej vižly, alebo hanoverského farbiara. bez PP za symbolickú cenu. 3-mesačné.
Ak môžeš, tak mi to zisti. Môžeš mi poslať mail na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Martinhodon posli mi mail na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Mam pre teba co som slubil. Ahoj