Ak máte nejaké pekné video a chcete sa sním podeliť pošlite mi ho na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo cez icq 222-024-342 .. max velkosť 100MB a dåžka 10 minut.... Vopred ďakujem
Zaujímavé naozaj. Za pozornosť stojí hustota poľovníkov vo Fínsku a na Cypre! 1 z 17 respektíve 1 z 15. Fakt hustota ako hrom. Na Cypre som bol osobne, fakt takmer každý poľuje, je to čosi ako národný šport.
suhlasim s tebou, ale obavam sa ze sa to zmeni v kratkej dobe. Cim dalej tym viac sa stretavam s tiezpolovnikmi co si "kupili" polovny listok a cakaju kedy ich niekto pozve na polovacku.
neviete ci tu nieje aj daky priecinok,pripadne daku stranku kde by sa dal dat inzerat na predaj polovne upotrebytelneho stavaca?Dakujem.Inak je to trojrocna suca SHS z jesennymi skuskami.
V roku 2004 bol vo Vištuku okr.Pezinok zastrelený srnec s bodovou hodnotou 190.65 bodov. V Nitre 2005 nebol vystaveny. Poradí mi niekto, kde by som našiel fotku, či som to neprehliadol. ďakujem.
Nazdar páni, mám problém, exsistuje firma, ktorá predáva vyklápacie
<br/>krytky na puškohľady posiela to poštovými zásielkami, tuším z Bynskej
<br/>Bystrice, stratil som kontakt - pomôžete?
Zdravím Vás..... Chcel by som Vás poprosiť o jednu pomoc...
<br/>Pozrite si na stránke www.vladopolovnik.szm.sk sekciu Poľovnícka Hudba a napíšte mi Váž názor čo si o tejto sekcií myslíte.. A ak sa Vám páči prijal by som keby ste sa zo svojou zbierkov poľovníckej hudby podelili.... Napríklad zaslaním pesničky na moje icq číslo 222-024-342