Kde kúpim náboje do 16.tky brokovnice v ktorých nie sú broky, ale svetlice.Pred 20timi rokmi som na jednej oslave takými nábojmi strieľal, takže možno existujú aj dnes.
Mal som pred pár rokmi /asi 5-6r./ krabičku takých podobných - ale boli to ´klasické´ Sellier Bellot, 16-tkové, bolo ich v krabičke 6 - 2svetelný efekt, 2hvízdavý efekt, 2petardy; kupoval som ich vo Zvolene, ale tá predajňa /tuším sa volala Brenecke/ je už zrušená.. Takže aktuálne poradiť neviem..
Zdravim vospolok. Bol niekto kto sleduje toto forum na poľovačke (spoločnej) v reviri
<br/>"Cimbajky" - Lesy SR ? Je to niekde pri Klatovej Novej Vsi. Ak tam niekto bol prosim
<br/>o radu ako to tam chodi, ci je lepsia zbran s puškohladom alebo s kolimátorom,
<br/>aké sú tam lesy a stanovištia ? Vopred vďaka za každé info....... LOVU ZDAR!
Poľovník si ľavou rukou pripíja,kde má pravú ruku?,čo drží v pravej ruke?
<br/>(volakedy prv,kto to nevedel,nemohol úspešne prejsť kurzom - to bolo dávno)
Nazdar pani polovnici.Potrebujem radu:ktory z kalibrov .222rem,223rem alebo 7,62x39/celoplast,popripade vojenske strelivo do SA58/by ste mi odporucili na lov skodnej a skodlivej zvery?
Garfield každé vojenské strelivo je strelivom zakázaným ... A každý z uvedených kalibrov spåňa predpoklady na lov dravej zveri ... Polemika by nemala konca kraja. Každý gazda svoju kravu chváli ...
Zdravim
<br/>
<br/>Chcem len upozornit ze mena .......mhodon a martinhodon su dve rozne osoby.
<br/>Aby nedoslo k omilu a aby sme si nemysleli ze mam dva nicky .
<br/>mhodon je moj starsi brat.
<br/>
<br/>majte sa
Dany vývoj nezastavíš ... Pozri si www.kruty.sk/cinnost.php?id_wreferencieplus_kategorie_482=1480 [/]toto
a uvidíš do čoho investujem. Je to o "trošku" drahší špás ako guľový dvojak a na nešťastie to neutiehnem pokiaľ neobetujem niečo zo svojej skrine. Inak ten dvojak funguje bezvadne. Maj sa
Vedel by mi niekto (mne laikovi) odborne odpovedat, ako sa hodnotia jelenie trofeje, kolko moze stat ich ohodnotenie (ocenenie) a prip. orietacne ceny. Dakujem
Využite možnosť a zhodnoťte výsledky ulpynulej poľovníckej sezóny prostredníctvom regionálneho spravodaja PID. Podeľte sa s čitateľmi Poľovníckej informačnej databázy o svoje zážitky a skúsenosti. Svoje príspevky môžete posielať na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.