som si to tu prečítal a pýtam sa iba jedno... prečo tu nik nespomenul zázrak menom Jimni.. to asi preto, že by samíci a nivy zbledli od závisti.. je malý áno, ale ešte ste asi neobišli zamknutú rampu, alebo ste nešli turistickým chodníkom... toto všetko ten krpec dokáže..
<br/>niekedy ked budem mať viac času tak Vás zoznámim s mojou štvorkolkou ale to až nabudúce..
Leica, už sa teším na Tvoj príspevok. Rozmýšľal som nad Samurajom, alebo Nivou. Včera som sa zviezol Samurajom, prejde všade, ale na dlhšie trasy to určite nie je. Potom som uvidel vedľa JIMMYho, hodil som reč s majiteľom a zmenil som názor....
Jaro už jsi viděl tak velkýho velkýho japonce ? a jimmy je super akorád má jednu malou vadu když jedeš na hon drobnou tak musíš mít vlek abys měl kam dát toho jednoho bažanta kterého dostaneš a běda když dostaneš zajíce tak už tu krabičku strkáš:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]
Zdravíme všechny ,dovolujeme si oslovit vás nabídkou terénních vozidel Aro 4x4, v provedení benzin , TD , 8 míst k sezení. Nabízená vozidla najdete na www.topcar.cz v sekci "ojetá vozidla Aro". Tyto vozidla servisujeme a prodáváme ND.Vozy jsou v dobrém stavu bez koroze na polovačku ako stvorené.
<br/>Za Topcar Roman Ráž
<br/>602240693
<br/>www.topcar.cz
Zdravím, uvažujem nad univerzálnym autom, nie nové nejaké trojročné. Na diaľnicu aj do ľahšieho terénu - diesel. Fajnšmekri na off-road ma asi chváliť nebudú ale nechce sa mi presadať z auta do auta. Ako som si preveroval situáciu teda výber je z SUV - KIA Sportage, Hynday Tuscon ale dosť sa mi pozdáva aj KIA Sorento 2,5 CRDI (to už je iná kategória). Vie niekto poradiť, najmä by ma zaujímali skúsenosti s KIA Sorento.