8o chlape, a nemáš ty v tom trošku hokej? ved to čo ti tu bolo povedané je všetko strelivo do malorážky kalibru 22lr,to jest presne takej akú vlastníš aj ty,aj táto zbraň má veľký výber a sortiment streliva ako každá iná...;)no a inak ja ja som s rusákmi nemal až také zlé skúsenosti,také vostočky mali svoje čaro...8-L
Zdravim
<br/>Kde by som si mohol kúpit na SR strelivo Sako Twinhead v kal. 9,3x62?
<br/>Vedeli by ste mi pomôcť?
<br/>Informoval som sa v Nitre u Fraňa, ale nemajú.
<br/>Ďakujem.
Som prekvapený, ale podľa mojich doterajších skúseností ani nie. Srnčie /asi 4-5 ks/ a líška čo som mal príležitosť streliť Oryxom v 7x57R boli na výstrelnej strane pomerne dosť deravé..:liar:
Ja len tie naj. skúsenosti. Mne sa až taký tvrdý nezdá /ako píše kolega na výstrele urobí slušnú dieru/. Včera som ho testoval na diviaka 150kg. v 308W za ucho - spoľahlivá ranivosť ha ha.
Ak ma niekto skúsenosti so strelivom 7,62x39 tak mi poradte, ja strielam s ceskym strelivom a nie som spokojny. Radsej by som bral strelu so striznou hranou no neviem ktory vyrobca ich vyraba. Zatil dik:)
xcel by som sa spytat.....vyraba firma RWS este naboje so strelou H-Mantel raze 8X60S??? mam jednu ,uz bohuzial prazdnu, skatulu doma, ale je hrozne stara a neviem ci sa to este vyraba....al. prip. ci sa to nejak nepremenovalo....ak sa uz nevyraba...odporucte mi prosim nejaku vhodnu alternativu...so strelami som bol nanajvys spokojny...dakujem
No v sobotu som mal možnosť po dlhšej dobe vyskúšať oryx v 7x65R. Lanštiak na cca 40 m strelený v behu na zadnú komoru - neprestrelený. Síce ostal v ohni a pľúca úplne zošrotované, ale neprestrelený. Vstrel cca 1,5-2 cm. Ani strelu som nenašiel, pravdepodobne ostala niekde vo vývrhu.