Zdravim, chystám se koupit štěně BF a potřeboval by jsem konzultačky o výběru chov. stanice, prosim Vás kdo by měl zajem to se mnou probrat, tak by mi pomohl hlavně proto, že neznám základnu SK. Muj mejlík je Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. nebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. semotamo jsem i na pokecu;)
Prepac Radku, ze som ti neodpovedal na pokeci, ale vsimol som si az teraz, ze si pisal. Co sa tyka vyberu chovnej stanice, najlepsie ti bude vediet poradit poradca chovu.
Dobrá, pomohlo by mi kdyby jsi mi sem hodil kontakt na něho, nebo link na stránky klubu. Teď mám vybranou fenu, kde vím že pracuje, má předběžky i individualky v Ic. aji jakýsi titul z výstavy, moravský pohár v Ic. Na celostátní soutěž ještě neměla věk, ale před nedávnem byla ve švýcarsku 7 z 15 a v druhé ceně. Budu čekat na její štěňata, zrovna se aji začala hárat a šteně mam zamluvené, ale stát se může cokoli a pak bych musel hledat jinde.
Mas to tam. Staci, ked si stiahnes klubovy spravodaj. Je to vo formate PDF. Na tvoju otazku odpoved: Samozrejme ze je to tam. Nie kazdy vsak zverejnuje pocet dohladavok. Napr. ani ja. Podla toho co si napisal, myslim, ze si nevybral zle. Inac, Slovensko ma jeden z najlepsich chovov. Doporucenie na vyvoz musi aj tak potvrdit poradca chovu. Inac ho nevyvezies. Myslim oficialne. Ak sa majitel zucastnuje vrcholovych skusok, urcite tam nejde s nekvalitnym psom. Takze uz ti prajem len stastnu ruku pri vybere. Farbiarom zdar.
Marťo já to vím a pořád Luba k tomu tlačím, ale on ne a ne :]:]:] jinak jak píše Lubo, tuto fenu znám a znám aji majitela a vím že s ňou pracuje. Jenom pokud by to nevyšlo tady, tak budu hledat něco nového a to bych musel na Luba opravdu šlápnout :]
<br/> Jinak diky za ten katalog, prvně jsem to tam nenašel, ale potom už ano. Mějte se
Ale kua Martin, zase vsetko nevyzradzaj:] Ale zeby som bol lakomy? Asi nie. Urcite neberiem Bonu ako vyrobnu penazi. No ale zabijem sa, ze to doteraz slo?
Inac, ak by som ju nemal, urcite by som si toho Sauera nedovolil. No k dobremu psovi dobru zbran. Myslim, ze to ten Sauer Teamma uz v nazve;) A skoda ze Bona nema v koterci ineternet. Inac by som jej zanho aj pisomne podakoval Ale koterec ma slusny no nie?
Bohuzial nie. Mam styri velke polovacky a to by som nestihal. A vies, po 21 detoch nejate tie zanky zostali.:]:]:] No len cim skvor uchovni svoju krasavicu. Nenechavaj ju cakat. Jedno stena si pridem vybrat. Ak mi ho samozrejme predate.
no este IHFky a ideme na to, ale taky rok si musis pockat , este je mlada, nechcem to silit. a este par vystav chcem pobehat a potom sa do toho pustime mozno pojdeme na matersku rovno spolu :]:]:]