Zdravím. Môžete mi niekto poslať na mail tie materiály o farbiaroch? Vopred pekne ďakujem. Mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Lovu zdar.
<br/>Moj mail. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. posli mi prosim Ta tel. cislo ja obratom zavolam. dik Lovu zdar
Pozdravujem všetkých farbiaristov!
<br/>Chcem Vám iba oznámiť, že je spustená nová stránka
<br/>www.klubchovatelovfarbiarov.sk
<br/>Myslím, že sa vám bude páčiť a ako Ľ. Tuľák spomenul dal som tam už aj foto z chovného zvodu v Zamutove. Je tam aj foto z kurzu vodiča farbiara.
<br/>Nové fórum a tak, verím že vás poteší.
<br/>V prípade pripomienok kontaktujte ma na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Farbiarom zdar!!!
<br/>Ján Maruščák
Caute chcem sa spytat ci vyber farbiara,resp. z akeho chovu a akych rodicov ma, ovplyvnuje povahu psa, napriklad by sa tazsie cvicil a tak.... diiiiiiky
prosím Vás, mohli by ste mi pomôcť? Asi v polovici augusta sme našli bavorského farbiara, v blízkosti mesta Vrbové. Cez inzeráty sme sa snažili nájsť jeho majiteľa, ale bez výsledku. Ak by ste o niekom, komu sa takýto psík stratil, vedeli, prosím, kontaktujte ma na maily:kajala23@azet.sk
<br/>Nemal žiadne tetovanie ani čip.
<br/>vďaka
ahojte!! veľmi by som vás chcel poprosiť o materiály k chovu a výcviku farbiarov.. moooc by ste mi pomohli .. vopred Vám veľmi pekne ďakujeeeeem!! Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript... dík dík dík
ahojte.. chcem vás ešte raz poprosiť.. ak máte nejaké PDF materialy alebo niečo podobné, týkajúce sa chovu, výchovy a výcviku farbiara.. môžete mi to prosím Vás poskytnúť?? z tej stránky z ktorej sa to kedysi dalo stiahnúť to už nejde.. proste stránka už zrejme neexistuje.. vopred vám dakujem!!! farbiarom zdar!
Dobry, mozte mi preposlat materiály k chovu a výcviku farbiarov na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ? Na strankach www.farbiar.estranky.cz/clanky/literatura.html a farbiar.tmweb.sk/ nie je mozne stiahnut ziadnu literaturu. Vopred Dakujem