Chlapi tu sa da cosi zohnat...mozno to poznate. Jaro ak mas nieco ine, posli aj mne prosim...
<br/>
<br/>www.hannoversky-barvar.estranky.cz/stranka/literatura
<br/>
<br/>Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Pokud máte nějakou literaturu, články nebo rady, které jsem neuvedl na stránkách www.hannoversky-barvar.estranky.cz prosím pošlete mi to. Na stránkách je na mě kontakt. Marek
Milí kolegovia, pripravujem sa na klubovku v Sielnici. Problém taký, že psík má ťažko čitateľné tetovanie, hoci má iba 14 mesiacov. Mám ho dať pretetovať, čo v okrese RV nechce spraviť ani jeden veterinár, alebo ho načipovať. Prosím skúsenejších, poraďte mi!!! Vďaka
Nie som si istý či na výstave v kruhu majú rozhodcovia čítačku na čip ,aby si overili totožnosť psa.
<br/>Ináč je to super na slovensku musí byť tetovanie.
Vďaka Ti, dopátral som sa k tomu, že farbiarov je možné jedine pretetovať!!! Treba zaslať žiadosť spolu s kópiou PP na ústredie SPZ, oni zašlú akési potvrdenie a na základe neho mi psa pretetujú. Jaro, Pito, dík;)
Možno by to viac patrilo do ruibriky bazár ale nič neponúkam, tak hádam to táto téma znesie. Kamarát by rád kúpil bavorského farbiara s absolvovanými PF, radšej psíka ako sučku, exteriér a chovnosť nie sú podsatné ale mal by to byť spoľahlivý hlásič. Koho z mojich známych som a pýtal, tak o takom psíkovi nevie. Keby ste niekto vedel, tak mi prosím dajte vediet na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Kamarád má hodně velké požadavky. Hlásiči jsou dnes hodně cenění psi. Nevím kolik jich bylo na zkouškách u vás minulý rok , ale u nás v Čechách byl pouze jeden. Možná že by to měl kamarád přehodnotit a chtít psa oznamovače.
skutocne dobreho hlasica najst v dnesnej dobe ....klobuk dole.treba dobre zvazit co sa pusti do chovu.v 80-tich rokoch to bolo nieco ine....preco asi tak hlasicov ubuda...?!