No s tym diviakom to bolo tak, ze nam v strede tyzdna poobede zavolal kamarat, ze potrebuje farbiara na dohladavku, ze rano skusali dohladavat s jazvecikom, ale neuspesne, cize kym som "zdrhla" z prace a kym sme sa dostali na miesto bolo uz asi pol stvrtej. Ked sme presli tych cca. 3 km, tak sa dost zotmelo. Najprv som s nou sla ja, ale ked som uz mala cele celo doskrabane od haluz a skoro oko vypichnute, tak som to nechala na manzela, s nim sla dokonca lepsie. Keby sme zacali hned rano, mozno by to dopadlo inak. Stopa jelena bola dlha cca. 2 km. Tie tvoje dohladavky pekna praca A dakujem za ponuku, jasne, rada by som s nou pocvicila, ak mi to casovo vyjde, odkial si ak sa mozem spytat?
My sme dnes dopadli podobne,na spoločnej som postrielal kanca,ktorého mi suka polhodinu držala v trnkovej húštine no a potom náročná dohladávka ktorá zatial skončila neúspešne-ťažko postr.na stehno prestáva farbiť,neprehladný hustý terén,každých 50m oprava kôli vydureným druhým diviakom a aj vysokej a hlavne predchádzajucim majstrami dohladávačmi a chytila nás tma...dnes sa nejak nedarilo...už sa teším na ranné pokračovanie trápenia... spánom bohom idem od vás,neublížil som,neublížil som...;)
Dik za ponuku. Vedomosti o tom, čo obnášajú IHF, nám nerobia problém. Jediný problém, ktorý potrebujeme riešiť, je ochota oznámiť postrel a prizvať vodiča s farbiarom dohľadávku. Ak sa vieš o toto (postrel) postarať, sme ochotný akceptovať aj tebou navrhnutú finančnú odmenu . zavolaj 0905 869 890
<br/>M. Učeň
O zmene niku zatiaľ neuvažujem. Nechám ho voľný pre niekoho kto si to zaslúži viac.
<br/>Okrem iného, nick nie je rozhodujúci, rozhodújúca je odvaha podpísať sa pod to čím si prispel.
<br/>Ty sa podpíšeš?
<br/>Alebo budeš ....?
<br/>Nič v zlom, priateľu.
<br/>M. Učeň
alebo počkaj na výstavu v Trenčíne (ako správny kynológ by si mal pozrieť aj nejakú tú výstavu), tam toho bude dosť, chodí tam (ako skoro na všetky MV na SK) jeden pán z ČR, predáva kožené výrobky, urobí ti aj na mieru, dobrá cena a výborná kvalita, ja od neho kupujem už niekoľko rokov pre seba aj priateľov...
Ahoj, chci se Vám pochválit, minulou sobotu moje bavorka Bessy od řeky Hvozdnice získala třetí titul CAJC na výstavě v Brně, tak má prozatím 3x CAJC a 1x BOB. Teď jsme přihlášení na fotky DKK a potom pujdem na klubovou výstavu. A hned jak roztaje sníh, začneme zase se šlapáním stop, prozatím jich máme pět, tak budeme pokračovat. Mějte se a Horidó, Radek.
V tomto sa na diaľku ťažko radí. Možno ti poradia, aby si sa jej zbavil = našiel jej nepoľovné využitie. Možno s tým neurobíte (ty a ona) nič, ale skús jej dať ešte šancu. Skús ju chváliť a odmeňovať, keď to neurobí. A keď to urobí, tak jej dôrazne naznač, že sa ti to nepáči, ale nejak extra ju netrestaj.