Jaro,zdravim ta neviem ci si mi to poslal ale zatial som nic nedostal skus sa na to pozriet.DIk.Materialy k vycviku slovenskeho farbiara Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
ahojte, kúpil som bf 4ročného, chcel by som pýtat, kolko to bude trvat, kým budeme dobre spolupracovat? u majitela pekne hlásil jelenie ratice, ale ked som s ním dohladávku spravil, na zhasnutého jelena nič hlasito nereagovala.prečo? možem s ním to zacvičit?:{
OK, napíš mi prosím emailovú adresu, alebo kontakt na teba. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. dakujem
crosfire alebo jaro, neposlali by ste mi niekto z Vás tiež tie materiály o farbiaroch? Budem veľmi vďačná a vopred ďakujem. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. :)
Tiež by som chcela poprosiť o zaslanie materiálov o bavorských farbiaroch na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Všetkým ochotným ďakujem.
Pokud máte někdo literaturu, nebo jakékoliv výcvikové materiály které nejsou uvedeny na stránkách www.hannoversky-barvar.estranky.cz respektive www.farbiar.tmweb.sk ozvěte se mi prosím na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Dám je na web , aby byly volně přístupné všem kdo mají zájem. Díky Marek
Otázka na Ľuba Tuľáka.
<br/>
<br/>Aké sú podmienky k účasti na skúškach farbiarov o Pohár Slánskych vrchov, ktoré budú tento rok v októbri v Zamutove?
<br/>
<br/>Dík.
Pozdravujem, 1.mája bude v Zámutove chovný zvod, kde sa vsetky veci este raz podrobne preberu, ale bude to zverejnene aj v spravodaji a ked sa mi podari, rad by som to videl aj na klubovej stranke. Ale skusim sprevadzkovat aj svoju www.stranku a tam to bude urcite. Neviem pod ktoru spadovu oblast patris, ale napis mi mail na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., zaslem ti propozicie.
<br/>S pozdravom
<br/>
<br/>L.T.