Ja som mal problem ked mi psa prehnala diviacica,bal sa durit a zatajoval ciernu.Zacal som chodit von s kamosom co mal super psa po pracovnej stranke a pomohlo.Samozrejme ze som ich dal spolu aj do oplotku,najprv kamos pustil svojho a potom ja,psik pracuje samostatne jedna radost.
Chlapi mam jednu otazku. Je agresivita voci skodnej (liska, macka) u polovnych psov (teriery, jazveciky) vrodena, alebo ich to treba ucit? Dakujem za odpovede.
U terierov aj jazvečíkov je vrodená, len niektoré druhy jazvečíkov ju majú málo prebudenú.Ak budeš psíka dráždiť mačkou, určite mu to neublíži, hlavne pred skúškami.
Ok, tak nejako to chcem robit, krpec ma zatial 3 mesiace (hrubosrsty jazvecik), hlasitost vyzera velmi dobre, ked mu schovam hracku tak sa rozbrese a krasne hlasi a skusa ju vyhrabat, s tou mackou to chcem urobit tak, ze ju dam do klietky a nech sa poriadne vydrazdi. Vdaka za odpoved!
Pokial má len 3 ,mesiace, nemusíš ho naháňať, ešte má čas, stačí, keď bude v 7-8 mes. dostatočne ostrý.Potom ho treba zobrať na umelú noru a tam uvidíš.Veľa zdaru pri výcviku.
ahoj vsetci .Ma niekto skusenosti s weimarmi?Mam doma psika vo veku desat mesiacov, pri hladani v poli sa zastavuje, pozera na mna akoby cakal na dalsi povel, niekedy sa vrati ku mne. dalsia vec, ked najde zver napr. bazanta hned ide do nej, vypichne ju neviem ako mam postupovat. Je to moj prvy psik takze skusenosti len ziskavam.
No je to welsterier bude mat dva roky Zatial ma len BL a vycvik poslusnosti,Par krat vlecku A bol som na oplotku No bolo to aj aj. Zatim dik. Ak nahodou tak Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
s weimarmi moc velke skusenosti nemam aj nked mam momentalne jednu doma.u psika musis hlavne na 100percent dotvrdit poslusnost.s tym vypichovam to skus na dlhom voditku.a stym obzeranim,ked sa ti psik zacne obzerat,tak ho usmerni tichim povelom,ukazmu prstom do strany,alebo povelom hladaj.po case by sa od toho mal odnaucit...8-L
PRE FARBIARISTOV A KOPOVIAROV
<br/>
<br/>
<br/>Nova kniha...Horske plemena psov v sluzbach polovnictva od BAKU a JEVCAKA
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Ing.
<br/>Branislav Baka, Miškovecká 15, 04011 Košice, tel: 055/6460 833,
<br/>0910/645 131, Bc. Jaroslav Jevčák, 072 21 Petrovce n./L. č. 119, tel.:
<br/>197
<br/>0907/908 090. KCHF - Ing. Ladislav Druska, Tyršovo nábr. 10, 040
<br/>01 Košice, tel.: 055/6339 647, 0903/628 768, KCHSK - Ing. Ján Pilát,
<br/>Obrancov mieru 2, 064 01 St. Ľubovňa, tel.: 0903/647685.
<br/>V prípade zasielania poštou - dobierkou pripočítajú sa ku cene
Prosím o informáciu. Dnes si moje 3 mesačný nemecký drôtosrstý stavač natrhol krížové väzivo na kolene zadnej nohy. Zverolekár radí operáciu. Mal s tým niekto skúsenosť ? Hlavne či to malo následky pre poľovné upotrebenie. Je nám ho veľmi ľúto. Určite ho dám operovať.
foxteriera som mal na FMP v 2. cene, diviaky dohľadava uspešne, kontakt na
<br/>mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Chlapi, mam rodinno-pracovno-susedsky problem. Musel som ist pracvne do zahranicia a nema sa mi kto starat o psa. Porebujem najst novy domov trojrocnemu jagdterierovi, FSMP 1.c, BL 1.c, surne. Chcem ho dat polovnikovi/zdruzeniu ZADARMO. SURNE! Volajte 0905/514720