Tomulino,
<br/>
<br/>my mame tiez MKS. V podstate suhlasim s Jarom. Ak je vydareny jedinec, je to fantasticky pes na drobnu a kacice. Akurat MKS co poznam ja s radostou prehanaju aj zajace ...ale nas sa uz da aj odvolat....v mladosti pobehol aj za srnkou. Vyhodou je kontaktnost na majitela...netreba ho na polovacke hladat..on si ta strazi
To víš je to kraťák Ale já je mám venku a jsou vcelku otužilí, když se klepou na spoločné tak to nebude zimou ale něčím jiným A strach z rány z brokovnice to není
ahojte!chcem sa popytat na plemeno rodezky ridgeback....je vhodne toto plemeno aj pre polovnika??ak ano do ktorej skupiny patri???zavzujeme totiz kupu poloveho psa a nevieme sa rozhodnut....dakujem za info:)
Jendo, u nás RR nepatrí medzi poľovné plemená (o zaradení rozhoduje Ministerstvo pôdohospodárstva) a na naše skúšky duričov smú iba psy do 50 cm v kohútiku.
úspešne sa blížite k našim južným susedom, tam to síce ešte stále musí byť pes, ale aj taký, čo sa nedá nazvať nejakým plemenom, stačí, že spraví skúšky;)
... ak dosiahne
<br/>Aj ja si myslím, že poľovník vzhľadom na dostatok pohybu a čerstvého ľuftu by mohol zvládať pravidlo veľkého N. Nás Nemúže Nikdy Nic Nastat Neboť Naše Nálada Neklesá Nikdy Na Nulu