Dobrý deň p. Sliedič,
<br/>veľmi rada by som Vás spoznala osobne, ja s tým problém nemám, ak sa Vy chcete zoznámiť so mňou tak ma nájdete na skoro každej výstave, či klubových alebo iných pracovných skúškach, kde vždy vediem nejakého psa, či už jazvečíka alebo anglického špringra. Prípadne mi kľudne zavolajte a dohodneme si stretnutie. A možno sa poznáme a ani o tom nevieme
))
<br/>Čo sa týka starej klubovej stránky, vôbec neni zmazaná, ja ju mám celú tak ako som ju prebrala celú odloženú bezo zmeny a môžem Vás ubezpečiť, že informácie o chvoných jedincoch sú tam žiadne neni, pretože keby tam boli, tak už dávno sú uverejnené na novej stránke. dovolím si povedať, že momentálne mám najlepšiu chovnú suku ASS na Slovensku ako jediná má 17 x výborná, 4 x CAJC, 10 x CAC, 2 x R.CAC, 3 x CACIB, 2 x R.CACIB, 2 x BOB, BIG-III , Víťaz Slovenska 2007, tituly JCH, CH, GrCH, má 5 pracovných skúšok z toho 2 x CACT. Tieto informácie nikdy neboli uverejnené ani na starej stránke ani v žiadnom predchádzajúcom spravodaji. Kludne si to môžte overiť v predchádzajúcich spravodajoch. Vola sa FREYA z Chotára. Pýtam sa PREČO??? X krát som posielala tieto informácie či už vtedajšiemu poradcovi chovu alebo predsedovi klubu p. Novákovi, pýtala som sa prečo, žiadala som o opravu v spravodaji a do dnešného dňa nemám žiadnu odpoveď, tak neviem, čo si mám o tom myslieť . A pýtam sa: Kým bolo schválené a kedy, že sa zruší, celá sekcia chovných jedincov, komu to nevyhovovalo a hlavne, kde to bolo oznámené, nám členom a majiteľom chovný jedincov, že sa to ruší !!!!! Niektoré informácie, ktoré sú na novej stránke sú čerpané zo starej stránky. Ale mne osobne sa stará stránka vôbec nepáčila, pretože tam chýbali informácie, ktoré sú podľa mňa dosť dôležité ako napr. plemená, ktoré sú teraz uvedené na novej stránke o nich na starej stránke nebola ani zmienka. Niektoré plemená sa ešte nedajú vôbec otvoriť, áno priznávam, pretože históriu a štandard týchto plemien čerpán z ich krajín pôvodu a tie články treba prekladať čo samozrejme nejaký ten čas trvá. Ja na internete strávim asi každý deň 5 hodím len hľadaním týchto informácií. Len aby ste mali takú malú predsavu. Stará stránka nebola za vľanajší rok vôbec aktualizovaná okrem nejakých informácií, ako ponuka zájazdov a pod. Chýbali tam výsledky skúšok, výstav a pod. Čo sa týka bonitačných kariet, tak Vám poviem len toľko, že sa pripravujú nové, ktoré majú na starosti poradcovia chovov, pretože tie staré boli nekomplenté a chýbalo tam strašne veľa vecí, ktoré sa budú teraz dopåňať. A keď sme už pri tých bonitačných kartách. Teraz sa optýtam: Prečo bol zmenený štandard a hlavne kým u ASS???? pretože v jednom roku na bonitačných kartách bola iná výška u psa a suky a na druhý rok bola výška úplne zmenená, viem to, pretože som bonitovala dve suky a každá má inú bonitačnú kartu, s inou výškou. Pýtam sa PREČO??? keď nikde nebolo oznámené a hlavne nikým schválená zmena štandardu plemena ASS????
<br/>Čo sa týka skúšok, ja som za, ja by som rada robila skúšky aj na východe Slovenska, je to môj plán aj do budúcna robiť 2 skúšky na západe, 2 na východe a Všestranky na strednom Slovensku. Ak mi pomôžete zohnať revír na Východe a pomôžete mi to tam zorganizovať, ja budem len VEĽMI RADA a Vašu pomoc privítam z otvorenou náručou
))
<br/>Ja sa k starým veciam vyjadrovať nebudem, pretože ani pri jednej udalosti, ktorá sa stala som nebola a preto sa neviem k tomu vyjadriť.
<br/>
<br/>S pozdravom Cigáňová