Nemusíš. Na stránke je prihláška, vyplň a pošli, hoci mailom.
<br/>Ozaj, skrachovala mi schránka na zozname prepíš si moju adresu na : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. . A dodatočne všetko najlepšie!!!
Zalozit klub a zaregistrovat ho ako obcianske zdruzenie problem nie je. Zostava otazka jeho uznania v kynologickych strukturach a povolit mu cinnosti uznane nadradenymi organmi (ved zorganizovat skusky a potom ich SPZ, alebo po novom mozno komora neuzna je na dve veci), moznost zasahovat do plemenitby, do plemennej knihy a pod, tak to bude este zaujimave. Uprimne som na to zvedavy a drzim palce.
Hej "hor sa" mi niečo pripomína. Tak radšej "nehor sa", radšej nie priamo vpred a nesnažiť sa poručiť větru-dešti. Tí čo tak šli na smetisku dejín našli svoje štěstí.
<br/>Radšej cestou kľukatou, tŕnistou a kamenistou s hlavou pokorne sklonenou pred matkou prírodou.
Prečo nie, ak ti nebude vadiť, že nebudeš môcť právomocne kafrať = voliť a byť volená
<br/>Myslím si, že tvoje skúsenosť s prácou retríverov, aj praktické skúsenosti a znalosti českých skúšobných poriadkov a "klepy" zo života českých bratov a sestier môžu klubu prospieť
Tie "klepy" ber tak, že sme ľudia a robíme chyby. Z chýb by sme sa mali učiť a je rozhodne lepšie sa učiť z chýb iných, lebo sa tak môžeme vyvarovať chýb vlastných
Na pokeci si postriehni na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.[/]Jara .
Jaro na pokec nechodi skoro vobec.
<br/>
<br/>Rado ak potrebujes poradit , kludne napis na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ak budem vediet rad pomozem.