dobre píšeš, lubo. no ja sa dobre bavím. moralizuje tu pán predseda, ktorý ani nevie povedať, kto ho vlastne zvolil. čo to bolo za partiu.. no ako perspektívny pribiliščik sa držal toho, čo mu panstvo nakázalo. nech tu vylepí ustanovujúcu konferenciu OPK, nech dá aj prezenčku ľudí, čo boli delegátmi ustanovujúcej konferencie. ale nedá. bo stanovy mu nakázali, že tí, čo volili delegátov na ustanovujúci snem, sú zároveň výročnou konferenciou a títo ľudia majú teda mandát na 5 rokov!!!! teda neboli zvolení, ale určení!!! ich činnosť pritom zákon jasne vymedzil! no to sa výpalníkom moc nepáčilo, tak určili v stanovách, že to budú tí praví, čo sa už osvedčili. aká tam demokracia, aké právo voliť, verných treba! a do nohy samý spzťák!!! a to sa ani nejdem baviť, ako zvolávali schôdze na voľbu delegátov na ustanovujúci snem. no v tejto vlasti goríl je to normálne. a že komoru chystalo spz?? ako mohlo, keď poľovníckou organizáciou je podvodne!!! spz nikdy nespåňalo kritérium v zmysle zákona: organizácia registrovaná na výkon práva poľovníctva!!!!!!!!!! len podvodom ju dali do registra!!!!! kto? nuž súdruhovia z ministerstva pôdohospodárstva!!! a úplne náhodou sú to tí istí, čo funkcionárov komory za komornícke peniaze školia a vy im zbožne čumíte do huby, a na záver sa im ešte poskladáte na benzín... aspoň čosi: 200, 300€. ja viem veľmi dobre o čom hovorím, len nenažranci to neradi počúvajú. a neradi odpovedajú na otázky. všimnite si, aký ľudomil je z nášho predsedu opk. tak pod hrozbou straty PL a revíru mu musíme dať peniaze. on z tých peňazí pošle 20% na spk, a zo zvyšku si hradí náklady, atd... no a potom zvyšok minie na soľ. to je správňák, to je príkladné! rozvíja tie revíry, prispieva na chod revírov, pomáha ľuďom!!! riť paľovu! sto eur, ktoré mali poľovníci dať do revíru, musia dať komore. vráti sa im čo ja viem, 40, 50€? vyfasujú soľ, ale do sto € treba dokúpiť, aby bolo dosť. takže koľko ich stojí to, čo doteraz stálo 100€? no predsa 150!! to je pokrok v myslení podľa komory, to je rozvoj!!! to je pomoc!!! a takíto zmrdi sa nehanbia ešte to aj obhajovať!!! veď berú peniaze z revírov!!! no nech povie predseda opk, čo zmysluplného robí komora pre poľovníctvo!!! ČOOO??? ja som v stanovách ani v zákone nenašiel nič také!!!! najnovší spôsob výpalníctva: povinné kontrolné streľby. no je už aj na koňa moc! vraj máme povinnosť sa ich zúčastňovať! no kdeže je mi tá povinnosť uložená??? a zas daj 20€... ak sa nezúčastníš, tak aspoň zaplatiť musíš.. to je tá povinnosť!!! a tu mi ide nejaký hrdý predseda opk plkotať:,, Na liečivá prispievame 30%,, z čoho, z čích peňazí??? zoberie ti 100 a vráti 50.. čo je to za debilinu?? ale asi to nie debilina, lebo to povedal pán predseda!! nech povie, či je v zmysle vlastných stanov členom komory, keďže nezaplatil načas členské!!! takíto zmrdi nás idú riadiť a rozumovať, akí sú potrební!! a ešte si pochvaľuje, že parlament nezrušil povinné členstvo! to je obraz pravého, nefalšovaného bezočivého výpalníka druhej triedy.