giuszi - tak ako ti karasek píše kúp jednotku ruskú ižu a máš pokoj - výzor nieje bohvie čo ale je to spoľahlivá puška a hlavne ľahučká ako pierko . Ja mám po kamarátovi čo dopoľoval staručkú IŽ- 18 - kal.16 - lovím na dvoch vnadiskách - na jednom sa strieľa na 40m - používam tam náboj CgT 16/70 - 4,5 mm. a na druhom strieľam na 25m tam používam SaB 16/65 3,5 mm a ani jedna líška mi neodišla z nástrelu dalej ako 10m .
Presne, mne to pada vacsinou na mieste. A aj ta IZ-ka sa da "vyparadit"..daj si urobit rybynu, zbrusit a naolejovat pazbu a mas peknu a hlavne velmi vdacnu a uzitocnu zbran, o kt. sa nemusis bat..
Chcem sa spytat ci niekto nevie ako to bude tento rok..Tiez bude mozne odniest ulovenu lisku na veterinu? Myslim ze tych 400sk alebo kolko to bolo je slusna motivacia pre polovnikov,ved kvalitne strelivo jak napotvoru nieje zdrama a ten beznin,no neverili by ste ale ani ten uz nestoji ako za komunistov:liar:
<br/>No ak niekto vie dakujem za odpoved.
<br/>Spozdravom Pavol O.
ja nestrelil ale som skoro dostal infarkt :kráčam si ja sám po hore všade bolo také hnusne podozrivé ticho ked spoza kríku vyletela líška s nejakým úlovkom v papuli neviem presne co to bolo ale stálo to za ten pohľad
Dnes jedna myskovala cca o 10.00hod. vedla vypadovky z Nov. Mesta nad Vahom na D1 oproti Zelenej vode cca 80m od cesty. A ja som do polnoci na lavicke klepal kosu ...