Matlkoh - nemozes to hodit do .jpg a dat do galerie? Alebo to zaves niekde na net a len sem pridaj link. Nech si to moze pozriet kazdy kto bude mat zaujem. A vazne sa vratme k teme...
Chlapci sorry ze este zacinam s tymi fotkami....ale prosim aj mne ich poslite niekto... rad sa pozriem a priucim....diky Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Kamarat na spoločnej strelil lišiaka podľa veľkosti 100% zlatá medaila. Strelil ho brokom z trojáku. Ked sa blížil k úlovku zistil že sa ešte hýbe tak ho dostrelil cca z 10-tich metrov. V tom rozrušení sa ale pomýlil a dostrelil ho guľou tak nešťastne že rozflákal celú lebku. :[ V priebehu pár sekúnd vyspomínal všetkých svätých a na svoju adresu pospomínal aj všetky typy pomenovaní genitálií.
Pred týždňom sme mali dve líšky pod posedom, ale za chrbtom....tie vrieskali ako besné, ale nevyšli pred nás. A pár večerov sme čakali aj 5 hodín a ani srsť..a ráno kopa čerstvých stôp. Asi chodia po polnoci, alebo som slepý..:]
Ako je na tom okolie BA? Som z týchto končín, ale u nás je ticho. Akurát som bol vonku, ale tu je akurát blata asi 5 kg na jednu čižmu, sychravo a hmla takmer stále.
Takých 30-35km severnejšie od Pohronského.. Preto som sa spýtal, lebo z Pohronského Ruskova mám dobrého kamaráta. Nie je síce poľovník, ale pomáha nám pri poľ. akciách.. Ale to je už o inom..
Na to má slúžiť ´p o k e c´.. Tu si stačí napr. v téme ´odpad´ dohodnúť čas internetovej stretávky...
<br/>Alebo keby umožnili pri kliknutí na pôvodcu príspevku vybrať si, či chceš navštíviť jeho galériu /ak má/ - toto už funguje dávno - alebo napísať mu mail na adresu ktorú si dotyčný uviedol pri zaregistrovaní svojho nicku..
<br/>Ale aby sme neodbočili od témy - posledné dve líšky som strelil guľou 7x57R Norma Oryx 10,1g na 15 a 30 m, obe zošikma na komoru /guľa prebehla aj cez kraj brušnej dutiny/, obe ostali v ohni. V minulosti pri použití 11,2g SPCE sa mi asi tak v tretine obdobných prípadov stalo, že líška kým zhasla ešte odbehla niekoľko desiatok metrov, kožuch na výstrelnej strane bol pritom viacej deravý, niekedy doslova ťahala za sebou aj črevá, ale odbehla tie metre..
<br/>Uvidíme aké budem mať ďalšie skúsenosti s použitím Oryxa na líšky, som si vedomý že 2 prípady sú málo na objektívnejšie uzávery..:)
Vcera som bol po dlhsej dobe na posede, a podarilo sa mi rozstekat tri lisky,sice v dialke, ale ozyvali sa celkom pekne a pravidelne, takze kankovanie asi prebieha.
<br/>dajte radu ako vabite na kankovačku, lišku aj lišiaka Dík