zatiaľ sa tu zviditeľňuješ ale iba sprostýmí otázkami, skús vymyslieť niečo normálne a potom sa opýtaj lebo takto si drvivá väčšina myslí že si blondína.
ahoj,
<br/>
<br/>pytam sa, co mi napadne - laikovi.
<br/>drviva vacsina ma rada blondiny .
<br/>drviva vacsina moze predpokladat, ze na forum sa pridu pozriet aj zaciatocnici, laicka verejnost a podobne.
<br/>laicka verejnost nie je zainteresovana, ale zaujima sa a nema cas prehladavat cele forum.
<br/>
<br/>tak sa pytam.
<br/>je zle sa opytat?
<br/>
<br/>inak, som blondina
tu ale nejde o to že sa pýtaš, ale o to, čo sa pýtaš! a v tvojom prípade sa tu pýtaš veci ktoré sa vyučujú na základnej škole kam už dávno nechodíš. skús preto najskôr trochu porozmýšľať alebo použi google kím položíš otázku inak to tu vipadá že si z tejto stránky robíš srandu.
uz je to tady uz zacinaju planut vasne vies divozienka toto je forum neboli debatny zakzvany skoro kruzok:]:] kua som to dobre napisal ,ale ty tu s toho robis malem nie zaverecne skusky na polovny listok skuz porozmyslat a zapojit sa do debaty inou formou ja nepotrebujem tvoju fotku ,som stastne zenaty ,ale skor by ma zaujimalo kdo vlastne si ked mas taky zaujem o polovnictvo:):liar:ahoj
no ved ja viem, co je forum, ale Zrno mi napisal, ze take jednoduche veci, co sa pytam, sa preberali uz na zakladnej skole.
<br/>myslim si, ze je ovela lepsie dozvediet sa niektore veci od osob, co s tym dennodenne ziju a maju skusenosti, ako z nejakeho sucheho vedeckeho clanku.
<br/>
<br/>nemyslela som si, ze som na vas az taka narocna;/ - ak sa mozem opytat, na tie zaverecne skusky, boli napr take otazky, ake ja davam?
ale tu je to o tom ze mezi sebou diskutujeme o tom co sme v lese zazili a lebo s cim sme sa stretli a nie o tom aby si nas tu skusala a my ti odpovedali, chapeš to vobec:liar::liar:
ved ja som tiez diskutovala, ze som bola v lese a videla stopy a tak.
<br/>ale ked to cita niekto, kto sa chce stat polovnikom a ho cosi zaujima napr...a ty mi povies, ze chod na google, ze mi sa tu sukromne rozpravame..co si pomysli?;/
my*
<br/>
<br/>v diskusii je sukromne - ze kto co spravil, co si o tom myslia ini, ked niekto nieco nevie, opyta sa, volate sa krstnymi menami a davate si maily a telefonne cisla..take som si citala.
<br/>
<br/>no ale ako sa mam cosi naucit, aj o polovnictve, ke dlen napisem a hotovo..ved zaklad je sa pyatat.
<br/>
<br/>ked som videla nejake stopy napr a myslela som si, ze tomozu byt vlcie, ako mam vediet, ze naozaj su?
<br/>tak som sa pytala na znaky vlcich stop.
davam ti moj meil napis mi kdo si co si odkial si apotom uvidime co sa da s teba spravit,ale tiež nemusis inak tu s tebou diskusiu koncim.ahoj Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
zjavne ste nemali ani predmet prírodopis alebo ak áno ty si práve vtedy chýbala, to čo sa tu pýtaš je take primitívné že by ti na to dokázal odpovedať aj môj 14r synovec a najma čo sa besnoty týka. a ešte jedno, fórum nieje online poradňa.