Takže ty si taký vedec na volnej nohe, neuznaný genius, hviezda medzi hviezdami, medzigalaktický imperátor novátorských myslienok......prosím ta, kde si bol doteraz, ked ta tato planeta potrebovala?????? A co ten revír, kde si šefoval?????? Kde su tie super rekordne trofeje, co vyrašili na hlavach nestresovaných a neprikrmovaných zvieratiek, co ti kazdý deň určite chodia z vdaky klopkať na okno?????? A kde su tie kvanta malej zveri, ktoré su radostou bez seba, že nestresuješ líšky a tie sa tešiac plnému zdraviu začali samou radostou živiť korienkami????? Na discovery chanel alebo na animal planet????
Hmmm, len ci nie su prizemnosti aj tie tvoje logické konštrukcie zo života a spravania zveri?????? Super všetko do seba zapada, len otazka je potom, že prečo to tak nefunguje v praxi......kde asi pak soudruzi z NDR udelali chybu?????
Ahojte všetci! Teraz čítam prvý krát tieto príspevky,no niečo strašné.Myslela som si,že sa tu diskutuje o poľovníctve,poprípade si tu poľovníci a milovníci prírody vymieňajú skúsenosti,poradia atď.Vidím však sa tu interaktívne hádate,kto je na to zvedavý?Umúdrite sa prosím.
Ak pominies prispevky sci fi ala Kobra, ktore su zatial len v hypotetickej rovine a do buducna vidno ich obrovsky potencial :]. Tak tu najdes mnoho zaujimaveho z praxe. Je co citat.
<br/>
<br/>No vdaka Kobrovi sa diskusia rozbehla.
No na svajciarske hodinky by som sa moc nespoliehal, teraz bol dost bol dost velky poprask u svajciarskych hodinarov. Umelohmotne suciastky v Rolexoch nie su verz veru ziadna vyhra pre buduceho majitela!!
Héééééééj, a kdeže sme to vyskusali v praxi????? Niečo dôležite nam snad uniklo????? Co zapli sme TV a tam to davali????? V programe v obrazkovom časopise nic take nespomínali....... . Alebo si nebodaj v praxi vyskusal?????? Kde???? Kedy????? Co výsledky?????? Dufam, ze zas nezacnes písat "skalica a daniele, kazdy 8 medailový", lebo toto ti fakt nezožeriem, nie je to ani tvoja robota ani výsledok tvojej halucinogennej teorie.......co tak vlastne vysledky odprezentovat??????
Kobra ako píšeš, zatiaľ sú to len teórie, ktoré treba niekde aj vyskúšať ale verím, že ich budeš z úspechom presdzovať vo svojom združení a budete dosahovať krkolomné výsledky. potom nás tu môžeš pravidelne informovať na základe vlastných pozorovaní a nie z článkov či TV. dovtedy sa väčšina bude pridržiavať asi už roky overenýmy teóriamy v praxi.
Kobra, trosku aj použiť tu inteligenciu by sa patrilo... Žiadne úhyny značia kvalitnej starostlivosti o zver zo strany poľovníkov... Toľko moja hypotéza...A tú starostlivosť nemám na mysli teoretickú, ale praktickú... Len toľko k tomuto...
No pán vedecký pracovník, som z vás uprimne zošokovaný. To skutočne nechcete svoj výskum realizovaný s TV ovladačom v ruke obohatiť o aspon jeden poznatok získaný vlastným overením si svojich úžasných a prevratných teórií v praxi?????? Skutočne nedokážem pochopiť, že sa tak skromne ochudobňujete o ďalší krôčik smerujúci k získaniu Nobelovej ceny a svetového uznania.