Kobra ty si fakt len teoretik a už ma nepresvedčiš že si bol dakedy horar no už by som len chcel vidiet ako srna uchrani srnčiatko pred diviakom a určite si nevidel ako traja krkavci hravo uchmatli srne srnča prosim ta chod do hory a nečum stale na tu televiziu už ti to tu nikdo tučim povedal,nič v zlom;)
no u nas v bažantnici museli asi vydochnut bazantie sliepky pretože sme v okruhu asi 100 m našli 5 hniezd vyplienenych tchorom,alebo žeby sa sliepky odskočili na dlhšie vyvenčit:D
A ja skôr verím tomu,že ťa už načisto opustil rozum a stratil si všetku súdnosť...no čo už médiá spravili z teba mediálneho vola:D,ale ber to tak,že aj taký jedinci tu majú svoje miesto-kebynebolo zlo,ani my dobrý by sme sa dobrými nenazývali:P
Kobra, skús mi vysvetliť v čom si sa sem prišiel realizovať. Ja ti zatiaľ vysvetlím, že aj ja sa radím mezdi ľudí vulgárnych tzn. obyčajných a v tomto štýle zvyklnem aj písať
Včera bolo sychravo, mrholilo a proste, že by človek psa von nevyhnal. Ja som naše potvory vyhnal a s nimi aj seba. Bolo parádne, nestretli sme žiadneho milovníka prírody. Mám za to, že milovníci prírody ju milujú iba sa príjemného počasíčka a podľa toho sa k nej aj stavajú. Prajem veľa pekných dní a pekných zážitkov v prírode. Ale okrem nich sú aj dni a zážitky v nich obyčané. Povedal by som vulgárne.
Kobra ja by som ťa chcel v mene vedy požiadať aby si urobil jeden pokus. doma chováš sliepky tak prosím ťa keď znesú ,,čerstvé,, vajce tak im ho zober a polož niekam, kde je 100% tná šanca že tadiaľ prejde nejaký predátor alebo dravec a potom nás môžeš o výsledku informovať.
Kobra o tých potkanoch sa vyjadrovať nebudem, verím že sliepky ako chovateľ kŕmiš dostatkom potravy takže potkan sa nebude vystavovať riziku poranenia aby zobral sliepke vajce keď má iné možnosti
<br/>o tých kunách ti to tiež moc neverím lebo je známe a možno aj vedecky dokázané, že kuna nespôsobuje škody na mieste kde má svoj brloh aby neupútala na seba pozornosť a ty tu nemôžeš nijako dokázať že ta kuna nemá pelech u teba v maštali bez toho aby si o tom vedel prípadne u tvojho suseda a je tiež známe, že aj kuna ma svoje teritórium takže si nemyslím že by sa odvažila nejaka cudzia kuna z druhého konca dediny liezť tej tvojej kune do kapusty takže ani tu si ma nepresvedčil
<br/>a ten fakt, že ti tu nikto neverí tak z toho nebuď zúfalý, ale aj sám z TV vieš že sa tam toho navraví a pozabíja ale je to len film takže ak tu prezentuješ nejaké myšlienky prípadne vedecké dôkazy o niečom tak do budúcna uvádzaj zdroj aby to bolo aspon trochu dôveryhodné, názov časopisov strany a podobné veci, ak na tom niečo bude tak oslovíme autora aby sa vyjadril a vedel prípadne reagovať na svoje argumenty pokiaľ to bude v rámci možností a samozrejme žeby to nemali byť veci z rokov 1976 lebo takých časopisov máme na povale kopec ale informácie su už často zastaralé a nieje možné osloviť autora
<br/>a za posledné pýtal som TAKIHO nech zváži myšlienku dať aj takú možnosť hlasovať ale urobil som chybu lebo som mu napísal hlasovať k téme no zaujímavejšie by bolo hlasovanie k príspevku lebo tu chodieva kopec ľudí ktorí nenapíšu nič ale myslím že aspon takú vec ako dať súhlas či nesúhlas by využili z radosťou
Kobra deník SME 3.marca
<br/>Pre sneh hynú Kamzíky.
<br/>Úhyn troch kamzíkov zaznamenali počas víkendu vo V.Tatrách.
<br/>Jeden z kamzíkov zahynul v Mengusovskej doline (pri páde si zlomil chrbticu).
<br/>Dalšie dva našli v Mlynickej doline.Jeden bol už mŕtvy.Druhý kamzík bol vychudnutý a zoslábnutý."Keď sme ho našli,obhrýzal púčiky jarabiny .Ochvíľu si však ľahol na sneh.Vôbec sa nebránil,keď sme ho vkladali do plachty"opísal záchrannú akciu Pavol K. zo štátnych lesov TANAP.
<br/>Vyčerpaný kamzík však ZAHYNUL!.... atď
<br/>Stačí??? ale tebe určite nie a preto končím s tebou.
tak o bažantich sliepkach ti budem hovorit kedy kolvek v bažantnici som na rozdiel od teba vyrastal,pretoze moj otec tam bol zamestnany ako horar a prežil som tam najkrajšie chvile a začiatky mojej polovnickej ery tak ma nebudeš ty čumitel do tevizora presviedčat o opaku a tie tvoje teorie si možeš strčit vieš kde