Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Ideálne je si kúpiť dva, jeden špeciál na spoločné (napr. Meostar R1 1-4x22) a jeden na individuálne (napr. Meostar R1 3-12x56). Ale otázka asi stojí inak, však?
ja mam stabil Zeiss 4X32...a ulovil som s nim uz diviakov aj v pohone...a strielam s nim aj z posedu.....naposledy tnto tyzden jelenica nieco vyse 180m...takze myslim ze 1,5-6X42 je univerzalna volba...ciste moj nazor: viem , ze to neni prave v mode , ale uprednostnujem stabily pred variabilmi
Potrebujem poradiť ako sa dá opraviť pravdepodobne poškodená antireflexná vrstva na puškohľade Docter. Má niekto informáciu, čo sa v takom prípade dá urobiť? Ďakujem
Cau. Mam meoptu 6x42 a som velmi spokojny ,ma so mnou velmi tazky ,,zivot,, :dohladavky,auto,traktor(som lesnik),pady... drzi fakt super.Je pravda,ze na spolocnu polovacku chodim 2-3krat v roku. Keby som kupoval teraz,tak volim meoptu aj so sletelnym bodom je to v noci pomoc.Stastnu volbu.
Cau. Mam meoptu 6x42 a som velmi spokojny ,ma so mnou velmi tazky ,,zivot,, :dohladavky,auto,traktor(som lesnik),pady... drzi fakt super.Je pravda,ze na spolocnu polovacku chodim 2-3krat v roku. Keby som kupoval teraz,tak volim meoptu aj so sletelnym bodom je to v noci pomoc.Stastnu volbu.
To tam je niekto zo Slovenska? Lebo keď som chcel nejaké puškohľady z opticsplanet tak mi povedali že musím podpísať nejaké vyhlásenie ,že sa to nevyvezie.I:I
Chcel by som tiež odtiaľ Leupold VXIII. Nechápem naších obchodníkov, dolár ide dole a ceny stagnujú! Tu stojí puškohľad stále rovnako . či je dolár 45 alebo 25.
Ja zas našich obchodníkov úplne chápem. Ty by si nechcel vyššie tržby? Iba idiot si myslí že ak napr. zníži DPH na lieky a knihy, že ceny pôjdu dole. Tak je to aj s kurzom pri predaji zbraní.