Pani mozte mi prosim poradit nejaky puskovy dalekohlad na malokalibrovku? Chcem ju vyuzivat na tlmenie skodnej, na cvicnu strelbu a ak mi to pojde tak z casu na cas aj na nejake strelecke preteky. A privital by som aby nebol drahsi ako samotna puska:-) Dakujem. A uprednostnili by ste variabil alebo pevne zvacsenie?
Foksi, na malokalibrovku úplne vyhovuje Buschnell rada sportview/sportsman/. Odporúčam variabil 3-9x32 resp. 3-9x40 - cena okolo 3 tis.Sk. Kvalita dobrá. Ja som spokojný, využívam Buschnell na malokalibrovke už 9 rokov a bezproblémov - ľahký, dobrá svetelnosť, nitkový kríž.
Dakujem. Akurat ze ak by som chcel ist na nejaku strelecku sutaz tak podla streleckeho poriadku mozem pouzit puskohlad max o 6 zvacseni. Takze ten Buschnel by asi nevyhovoval.Jedine ze si kupim dva. Jeden na sutaz a jeden na ostatnu strelbu.
úplne bez problémov môžeš mať aj variabil, len na súťaži musíš mať nastavenú max. 6x. Ja ho používam tiež a chodím na súťaže. Takže nemusíš mať strach. Veľa súťažiacich používa variabili.
Zdravim..
<br/>Predam puskohlad Zeiss Conquest 3-9x50 MC kriz german #4 cena 15 000sk
<br/>je novy original zabaleny. v 100% stave,nepouzivany!!!postovne zdarma..
Dnes som kúpil Meostar 1-4x22. Hneď som ho nastrelil a vyskúšal.Bod je cez deň dobre vidieť ale keď sa trocha zotmie veľmi oslňuje už aj na jednotke. Je mi jasné že to je puškohľad na deň mám ho na dvojaku. Ale vidím že bude problém pri stmievaní alebo skoro ráno pri pochôdzke. Dá sa to poriešiť inou batériou?
Opakujem sa, ale potrebujem poradiť ako sa dá opraviť pravdepodobne poškodená antireflexná vrstva na puškohľade Docter. Má niekto informáciu, čo sa v takom prípade dá urobiť?