Pedro pozri hakko superb,porovnaval som ho s hakko winer a superb je favorit.Nahodil som ho na moju 8x57jrs a zatial spokojnost,ak hakko tak jedine superb.
Ahojte!
<br/>
<br/>Chcel by som sa spytať na puškohlady FOMEI 7x50 alebo 8x56 s červeným bodom, údajne majú teraz nejakého iného výrobcu ako pred pár rokmi a údajne nemajú vela reklamácií..
<br/>A ešte by som chcel vedieť niečo o značke NcStar , objavili sa v predajniach a na nete... Ceny sa mi zdaju dost nízke takže... Dakujem
Ahojte!
<br/>
<br/>Chcel by som sa spytať na puškohlady FOMEI 7x50 alebo 8x56 s červeným bodom, údajne majú teraz nejakého iného výrobcu ako pred pár rokmi a údajne nemajú vela reklamácií..
<br/>A ešte by som chcel vedieť niečo o značke NcStar , objavili sa v predajniach a na nete... Ceny sa mi zdaju dost nízke takže... Dakujem
Nemám osobnú skúsenosť, ale od predajcu (!) viem, že pôvodne celkom kvalitná značka umiestnila výrobu do Číny, takže to už asi nebude ono. Chcel som binokulár, ale už pozerám po inej značke.
Ja mam pozorovaci dalekohlad FOMEI 10x50 a je to slabota. Stal sice len okolo 2 tis. Sk ale cakal som od neho viacej. Za sera v nom nevidno totalne nic a aj za krasneho bieleho dna je po okrajoch obraz rozmazany a ostry len v strede. Urcite budem poskulovat po dacom lepsom. Mozno Nikon Monarch 8x56.
Tak ja mam pozorovací FOMEI 7x50 , nejakú základnú radu a som s ním docela spokojný, nezdá sa mi, že by bpl neostrý, nestál ani 2000, ale svokor nedávno dostal na narodeniny Nikon 7x50 , tak je jasné, že je o niekoľko tried lepší...
<br/>A o NcStar optike neviete nič?
Vďaka za radu, ale už je neskoro. Z E-shopu www.jsa.cz som objednal HAKKO WINNER 3-9x40. Klikni na ich stranku a máš tam overenie puškohľadov zn.hakko. Ja som to pochopil tak, že jsa je výhradný dovozca tejto značky tak som radšej neriskoval, aj keď kozap má 1,5-6x42 s 30mm tubusom, ktorý by mi vyhovoval viac. Písal som do oboch firiem a pokúšal sa zistiť či puškohľady ponúkané fy. kozap sú orig. made in Japan, ale odpovede sa mi nedostalo. JSA dáva záruku 5 rokov tak dúfam, že to bude ok. Raz som sa obabral, dúfam, že naposledy (kúpil som tactical).
A ja rozmyšľam nad FOMEI 7x50 Red Point... no ale stale vaham na moju 8x57JS..fakt neviem, Meopta Meostar sa mi pozdava samozrejme ďaleko viac ale ta cena...
Duke chodis sem este? Ozvi sa mi prosim na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Dik
Klikni na www.jsa.cz pri puškohladoch máš porovnanie Meopty a Hakko. Písal to Hanák v myslivosti, Hakko vyšlo trochu horšie čo sa týka svetelnosti - s Meoptou bolo o 10 min dlhšie vidieť takže sú tam kvalitnejšie antireflexné vrstvy ale je aj 2X taká drahá. Záruka na HAKKO je 5 rokov. Ja by som tiež kúpil meoptu alebo aj ZEISS, keby to peňaženka dovolila. A ešte niečo kamarát má Hakko a porovnával ho s FOMEI - svetelnosť jednoznačne pre Hakko.