mam gulobrok ZH 7 *57 R a potrebujem vymenit puskohlad Zeiss za nieco lepsie, lebo v nom pri sere nic nevidim a na spolocne polovacky to tiez nie je bohvieco. dakujem
mate niekto skusenosti s puskohladmi hakko winner? citak som jeden clanok, teda test, ktory bol celkom pozitivny. Aj ked to beriem tak, ze papier znesie vsetko a CS novinary su schopny napisat to co pasuje zadavatelovy ale aj tak by som rad vedel ci sa vobec zaoberat touto znackou alebo nie.
hakko? videl som , skusil som a môžem doporučiť. Naozaj. Nastreloval som gulobrok 7x65, a 30-06 s týmito puškohladmi. Osvetlenie osnovy, dobre zorne pole a aj dobra viditelnosť. Myslim že sa neda zahanbiť Meopte.
chlapi ja nic proti hakko nemam ale slovensky obchodnici asi s nim dobehuju straty pretoze som chodil do velkoskladu do ciech a ani jedno hakko nastalo viac ako 4500CZK !!!!!!!!!!!!!! len jednu negativnu skusenost co viem je ze ked zakryjes rukou objektiv a pozries sa do puskohladu za denneho svetla tak na prednom skle su nejake skvrny,mali stym nejaky problem a vyskytovalo sa to skoro pri kazdom kuse a boli to zarucene originali made in japan.ja osobno preferujem Meoptu rady 2000 a 2100 s tymito mam osobne skusenosti a neni co dodat uplna spokojnost!!!!
asi zaleži aj od predajcu, lebo ja som taketo skusenosti nemal a puškohlady čo som nastreloval boli kupovane v Brne. Síce stali viac ako 4500 /viď myslivosť/ ale maitelia su spokojný.
Len velmi dobre. Hlavne ked to chces pouzivat cez den. Do 15Om plnehodnotny puskohlad. Na spolocne super. 100% spokojnost u kazdeho, koho poznam co ho ma. Kolimator zaostava veeeelmi daleko:)