Je to na zamyslenie. Keď poznáš kvalitu ich oblečenia a taktiež ich prijateľnú cenu tak človek uvažuje nad tým, že čo ak je to rovnako aj s tým puškohľadom. Práve preto som zvedavý na osobnú skúsenosť niekoho.
NA OBLECENI MAJU OBCHODNICI VELKE MARZE ALE DOBRY PUSKOHLAD SOM VO VYPREDAJI S 50% ZLAVOU ESTE NEVIDEL. MAL SOM NAPR. FOMEI RAZ SOM ZMOKOL OROSIL SA ZNUTRA A UZ JE NANIC JE NA SKLE ZNUTRA POVLAK8-L
Ja osobne si myslim,ze za tie prachy nemoze byt kvalitny puskohlad.Radsej setrit este jednu sezonu a kupit napr.Meoptu so zarucene sklenenou optiku.Je to moj nazor.
Tak tolko ti aj vydrži.To je tak na vzduchovku.V podstate plati ,ze asi nikde nie je cena umerna kvalite tak ako v optike.Kvalitna optika to su kvalit.materialy,praca,kontrola,technologia atd.Takze fakt radsej setrit a kupit ako sa vravi na FURT poriadnu optiku.
Páni kolegovia, neviete mi poradiť, kde sa dostanem k aktuálnym cenníkom Meopty? Mal by som záujem o Artemis 2100 7x50. Chcel by som si veľkoobchodné ceny porovnať s MOC , za ktoré ich predávajú v poľovníckych predajniach. Ďakujem.
Pokiaľ nie si podnik. subjekt k veľkoobchodným cenníkom sa nedostaneš. Ale ak máš kamoša v nejakej poľ. predajni môže Ti dať výraznú zľavu, resp. predať Ti optiku bez prirážky. Hovorím o naozaj dobrom kamošovi.
Ospravedlnujem sa, som uplne mimo temy. Akela ak som dobre rozumel polujes v Businciach. Vraj mate v sobotu ples. Potrebujem sa dostat k muzikantom, chcem sa s nimi na niecom dohodnut. Pustia ma tam na pol hodinku?
Keď povieš čo chceš, určite Ťa pustia. Vyhadzovať zvykneme len extrémne ožratých. Výnimku máme len členovia združenia. Povedz že si poľovník a o čo ide. Škoda že tam nebudem. Idem na jednu skvelú spoločnú poľovačku u nás v okrese a tanec by som už asi nezvládol.
Ja ma na vsetkych puskach Meopty... Teraz som si kupil novu kozlicu a na nu som nahodil meoptu meostar 3-15x56 s cervenym bodom. Super puskohlad. velmi dobry aj za sera. Kvalitou sa moze rovnat aj drhsim puskohladom, u ktorych platite za znacku...
Včera jsem si koupil Meoptu Artemis 2000 Vario 1,5-6x42 osnova 1. Dneska sem ho byl nastřelit. Skvělé. Ještě sem zvědavej na výkon za šera, ale při 6x by měl být podobnej jako 6x42 což v našich podmínkách postačuje a pak taky na střelbu na zvětšení 1,5x na nadháňkách. Až ho pokřtím tak se určitě se zkušenostma podělím. Před ním sem měl na kulovnici 7x50 od Meopty. V noci dobrej, trochu horší na střelbu z volné ruky.
Podľa mojej skúsenosti má variabil slabšiu svetelnosť za šera ako puškohlad z pevným svedčením. Mám Meoptu 3-9x42 na guľabroku a nemá takú svetelnosť ako Meopta 6x42 ktorú mám na guľovnici. Môj postreh.