Mam 2 puskohlady Schmidt & Bender model Zenith ... na jednom sa mi vytahalo gumenne tesnenie pod krytkou stranovej korekcie. Zavolal som do S & B a povedal o co ide a pani ma poziadala aby som polozil, ze obratom zavola naspat technik. Zavolal, a slubil, ze tesnenia zasle bezplatne postou. Potom sme kecali o zivote a ich puskohladoch a medzi recou som sa zmienil, ze mam odretu jednu krytku vyskovej korekcie ... O tyzden dorazil z Nemecka balicek a v nom okrem 5ks zmienenych tesneni boli i 2 komplet sady krytiek vyskovych a stranovych korekcii + nahradne baterie + krytky spinaca svetelneho bodu ... !!!!
Už som prosil správcu stránky, aby časť bazár presunuli na fórum namiesto niektorej z nevyužitých, resp. "nedôležitých" tém, lebo v opačnom prípade to vyzerá takto a otvorenie samostatnej témy ako inzerátu, radšej nebudem komentovať, názor si určite urobí každý sám. Neviem, prečo to dávno nezmazali.
Viete mi poradiť, či puškohľad FOMEI 7x50 Heavy je vhodný aj na Springfield 30-06, kaliber 7,6x65? Tiež potrebujem k nemu montáž, ak máte, ponúknite. Ďakujem.
No fomei na 30.06 asi bude slabá volba,, ja som mal 11rokov na tomto kalibri seedlera a teraz začal rozhadzovat po rane teraz idem do meopty 7x50, majú dobrú akciu v podnikovej predajni v Prerove, 300eur za 7x50 to je celkom OK.
Plánuju koupi nového puškohledu, bez svítícího bodu a co se týká osnovy jednoznačně upřednostnuju klasické T, zatím rozmýšlím nad artemisem 1,5-6x42 a monarchem o stejných parametrech, . Také se mi poslední dobou velmi zamlouvá Delta optical titanium, ale v nabídce jsem neviděl puškohled o těchto parametrech. Tak bych se chtěl zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito výrobky, připadně třeba i s jinými o stejných parametrech v podobné cenové relaci.
Lovu zdar priatelia polovnici. Som zacinajuci polovnik a kupil som si gulovnicu 30 06 springfield znacka Antonio zoli. potrebujem poradit aku optiku nanu pouzit minul som uz velke mnozstvo penazi na rozne poplatky okolo vybavovania dokladov a do reviru. mam k dispozicii okolo 300€ poradte mi aku optiku by som si zato mohol kupit aby som bol spokojny.