Babka s dedkom chodia do kostola. Dedko vždy zaspí, tak si babka berie so sebou paličku, že ho pichne, aby sa prebudil. Prídu do kostola a dedko zaspí. Pán farár sa pýta: "Koho považujeme za spasiteľa?"
<br/>Babka pichne dedka a ten vykríkne: "Ježiši Kriste!"
<br/>A farár odpovie: "Áno, správne."
<br/>Dedko zase zaspí. A farár sa pýta: "Koho považujeme za Kristovho otca?"
<br/>Babka pichne dedka a ten vykríkne: "Pane Bože."
<br/>A farár odpovie: "Správne."
<br/>A dedko zase zaspí. Farár sa pýta: "Čo povedala Eva Adamovi keď splodili 300-sté dieťa?"
<br/>A babka zase pichne dedka a dedko vykríkne na celý kostol: "Ak ma s tým ešte raz pichneš, tak ti to pichnem do riti!
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Ona: Ahoooj!
<br/>On: Nooo konečne!
<br/>Ona: Chceš, aby som odišla?
<br/>On: Nie, nie, čo ti šibe? Už len tá predstava je hrozná!
<br/>Ona: Miluješ ma?
<br/>On: Samozrejme, celé dni a noci!
<br/>Ona: A podviedol si ma už niekedy?
<br/>On: Nie, nikdy, prečo sa tak sprosto pýtaš?
<br/>Ona: A budeš ma bozkávať?
<br/>On: Jasne, pri každej príležitosti!
<br/>Ona: A bol by si schopný ma niekedy udrieť?
<br/>On: Si sa zbláznila, veď predsa vieš, aký som!
<br/>Ona: Môžem ti dôverovať?
<br/>On: Áno.
<br/>Ona: Miláčik.
<br/>
<br/>Dialóg pár rokov po svadbe:
<br/>Prečítajte si to zdola nahor.
<br/>
<br/>
<br/>
<br/> Jožo, Paľo a Maroš sa stratili v džungli a natrafili na ľudožrútov. Kráľ ľudožrútov ich uväznil a povedal im, že by mohli žiť ak prejdú skúškou, ktorá pozostáva z troch úloh. Prvou úlohou je ísť do lesa a nazbierať desať kusov rovnakého druhu ovocia. Tak všetci traja išli rôznymi smermi trhať plody. Paľo sa vrátil a vraví kráľovi:
<br/>- Ja som doniesol desať jabåk.
<br/>Kráľ mu hovorí:
<br/>- Druhou úlohou je strčiť si ich všetky do zadku bez toho, aby si prejavil akékoľvek pocity zvukom alebo výrazom tváre. Ináč budeš zjedený.
<br/>Prvé jablko vošlo, ale pri druhom sa už Paľovi objavil v tvári výraz ukrutnej bolesti, tak ho zjedli. Maroš sa vrátil s desiatimi čučoriedkami. Kráľ aj jemu vysvetlil druhú úlohu a Maroš si pomyslel, že to bude jednoduché. 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... keď už bol pri deviatej čučoriedke, vybuchol od smiechu, a tak bol tiež zabitý. Následne sa obaja zabití stretnú v nebi a Paľo sa pýta Maroša:
<br/>- Prečo si sa začal tak strašne smiať? Veď si už bol tak blízko...
<br/>Maroš odpovedá:
<br/>- Nemohol som si pomôcť, keď som videl prichádzať Joža s desiatimi ananásmi
<br/>
<br/> Syn prišiel večer domov v podnapitom stave. Dve verzie opisu tejto udalosti:
<br/>Hovorí syn:
<br/>- Prišiel som okolo jedenástej večer domov, mal som trochu vypité, tak som otvoril dvere na WC, rozsvietil som, vygrcal som sa, zhasol som a išiel som späť.
<br/>Hovorí otec:
<br/>- Sedím si tak okolo jedenástej večer na záchode, keď prišiel domov syn, totálne ožratý. Otvoril mi dvere, zhasol mi, ogrcal ma, zasvietil a išiel späť ...
<br/>
<br/>
<br/>
<br/> Hrajú sa slon a blcha na schovávačku. Blcha sa schovala slonovi do zadku. Slon má veľké problémy ju nájsť a hovorí:
<br/>”Kde do riti sa tá blcha schovala.”
<br/>Blcha vylezie a hovorí:
<br/>”Neplatí, ty si sa pozeral!”
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Nový farár bol pri svojej prvej kázni tak nervózny, že takmer ani nedokázal prehovoriť. Ďalšiu nedeľu, pred druhou kázňou, sa spýtal prítomného arcibiskupa, čo by mal urobiť, aby sa uvoľnil. Ten mu poradil: "Kvapnite si do vody trochu vodky, uvidíte, že po niekoľkých hltoch budete trochu kľudnejší."
<br/>Farár poslúchol radu a skutočne, cítil sa tak výborne, že by dokázal rečniť aj vo víchrici, úplne kľudne. Po bohoslužbe sa vrátil do sakristie, kde našiel lístok od arcibiskupa, ktorý mu odkazoval:
<br/>Vážený Otče:
<br/>Nabudúce si nalejte vodku do vody, nie vodu do vodky. V ďalšom pripájam niekoľko poznámok, aby sa už neopakovalo to, čo som videl na dnešnej omši:
<br/>- Na okraj kalicha nie je nutné dávať koliesko citróna.
<br/>- Tie kabínky v bočnej lodi sú spovednice, nie toalety.
<br/>- Snažte sa neopierať o obraz Panny Márie, a už vôbec ju nemusíte objímať a bozkávať.
<br/>- Máme 10 prikázaní, nie 12.
<br/>- Apoštolov bolo 12, nie 7, a žiadny z nich nebol trpaslík.
<br/>- Nášho Pána Ježiša Krista a Jeho Apoštolov nenazývame "JC and His Boys."
<br/>- Dávid porazil Goliáša prakom a kameňom, nie je pravda, že by ho "dojebal".
<br/>- Judáša neoznačujeme za "zkurveného zmrda".
<br/>- Svätého Otca sa nepatrí prezývať "Papa Ratzi".
<br/>- Bin Ládin nemal nič dočinenia s Ježišovou smrťou.
<br/>- Svätená voda je na požehnanie, nie na osviežovanie zátylku.
<br/>- Nikdy sa nemodlite sediac na schodíkoch pred oltárom.
<br/>- Hostie sa majú rozdať veriacim, nemajú sa jesť k vínu.
<br/>- Veriaci hádžu príspevky do pokladničky dobrovoľne; odstráňte nápis: "Vaše sprepitné je môj plat".
<br/>- Hriešnici pôjdu do pekla, nie "do p...".
<br/>- Pri otčenáši je možné dvíhať ruky k nebesiam, ale nie sa kývať do vlny.
<br/>- Vašu iniciatívu, aby si všetci prítomní zatancovali, hodnotím kladne, ale robiť vláčik po celom kostole, to NIE!
<br/>DOLEŽITÉ: Ten, čo sedel v kúte pri oltári, a o ktorom ste tvrdili, že to je "buzík v sukni" a "transvestita bez make-upu", to som bol ja.
<br/>Dúfam, že do budúcej nedele tieto nedostatky napravíte. Inak, na prvú kázeň to bolo celkom dobré.
<br/>S pozdravom, Arcibiskup.
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Mama pripravila na novoročný obed zajaca, ktorého otec vlastnoručne zakľal. Pretože deti milovali svojho zajka, zamlčala im pravdu. Malý syn sa s veľkou chuťou pustil do jedla a pýta sa otca: "Tati, čo je to vlastne za mäsko?"
<br/>Tatko hrdo odvetí: "No, hádaj. Dám ti tip. Mamina ma tak občas volá".
<br/>Vtom dcéra vypľuje všetko do taniera a hovorí bratovi: "Preboha, nejedz to, to je koko...".Pridaný: 21.01.200812345zobraz vtip
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Mladík bol prvý raz na návšteve u slečny a ako si to spolu užívali, prišlo na neho nutkanie na záchod. Dievčina mu ukázala smer, ale ejha! Na chodbe sedel ohromný hafan a jeho pohľad vôbec nebol prívetivý. Ale nutkanie bolo silné a tak dostal náš mladík spásny nápad: "Urobí to na chodbe a zvalí to na psa. Už bol skoro hotový, keď zo spálne na neho kričí:
<br/>"Kde si tak dlho? Už si hotový?"
<br/>"Ešte som sa ani nedostal na WC.
<br/>Na chodbe leží nejaké psisko!"
<br/>"Toho sa neboj. Ten je plyšový."
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Chlapec na diskotéke nevie nadviazať kontakt s dievčaťom, ktoré sa mu páči. Celú noc chodí za ňou a sleduje ju, ale nie je dosť odvážny aby ju oslovil. Ako tak za ňou chodí, ona vojde na záchod, on už odhodlaný, v sebe si hovorí, že už sa určite odváži a osloví ju. Dievča vyjde z WC, chlapec sa rozklepe a pýta sa: "Ahoj, srala si?"
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Nový lekár psychiatrickej liečebne sa pri zoznamovaní s pacientmi pýta:
<br/>- Vy ste sa sem ako dostali? Porozprávajte nám niečo o povahe vašich problémov.
<br/>- Začalo sa to tým, že som sa oženil. To som nikdy nemal robiť! Vzal som si totiž jednu vdovu, ktorá mala dospelú dcéru, ktorá sa stala mojou nevlastnou dcérou. Keď nás prišiel navštíviť môj otec, tak sa do dcéry zamiloval, a potom sa s ňou oženil. Teda moja nevlastná dcéra sa stala mojou nevlastnou matkou. Potom sa mojej žene narodil syn, jej malý brat, môj syn, sa stal mojím strýkom. Z toho tiež vyplýva, že moja žena, ktorá je matkou mojej nevlastnej matky je tiež mojou babičkou a ja som teda jej vnuk. Ale to nie je všetko. Preto, že mám za manželku moju nevlastnú babičku, nie som len jej manžel a vnuk, ale som aj svoj vlastný dedko...
<br/>- Už chápete prečo som tu?
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Kedysi sa po jednom meste rozniesla správa, že si mníšky spravili z kláštora verejný dom. A vraj veľmi lacný.
<br/>Jeden chlapík neodolal a išiel sa tam pozrieť. Pri vchode ho privítala jedna z mníšok. Chlapík sa jej pýta:
<br/>"Dobrý deň, počul som, že tu máte vraj lacný bordel? Je to pravda?"
<br/>Mníška na to: "Áno, poďte ďalej. Cena je iba 100,- Sk."
<br/>"Á - to je naozaj veľmi lacné!" - odpovedá chlapík.
<br/>Zaplatí a mníška mu hovorí: "Teraz bežte touto chodbou rovno, potom doľava. Prídete ku dverám a vstúpte dnu. Potom to je už len na vás..."
<br/>Chlapík prebehne chodbou podľa návodu mníšky, uvidí dvere, vojde, zatvorí ich za sebou - a je späť na ulici.
<br/>Otočí sa a na dverách uvidí nápis:
<br/>"DNES VAS OJEBALA SESTRA MÁRIA..."