Vodič preváža pápeža po dialnici,v limuzíne, pápež sa ozve " mohlo by to ísť rýchlejšie prosím" vodič odpovie " nie dodržujem predpisy".... tak sa vymenia na najbližšom odpočívadle... a tak pápež uháňa 180 po diaľnici a zastaví ho policajt... pápež stiahne okienko a policajt beží k poručíkovi a vraví
<br/>
<br/>" zastavil dôležitú osobu"
<br/>
<br/>"ako veľmi dôležitú, dôležitejšiu ako ja?"...
<br/>
<br/>"ano" ...
<br/>
<br/>"dôležitejšiu ako velitel?"...
<br/>
<br/>"ano"...
<br/>
<br/>"dôležitejšiu ako minister?"...
<br/>
<br/>"áno"...
<br/>
<br/>"dôležitejšiu ako prezident?"...
<br/>
<br/>"áno"...
<br/>
<br/>"do riti tak koho ste zastavili "....
<br/>
<br/>" kurva neviem ale šofera mu robí sám pápež"
V tom najvyzsom mrakodrape, na poslednom poschodi je bar a pri nom sedi jeden typek a cely vecer popija pivo.
<br/>Pride k nemu blondynka a pyta sa typka, preco pije pivo. Ten jej odpoveda, ze mu to pomaha, lebo ak vypije pivo bude nesmrtelný.
<br/>Blondyna neveria kupi typkovi pivo, ten ho vypije na ex, vyskoci z okna, nezabije sa a zdravy vyjde hore po schodoch.
<br/>Blondynka nemoze uverit vlastnym ociam, kupi si pivo, vypije ho na ex, vyskoci z okna a ZABIJE SA.
<br/>Barman pozrie na toho týpka a povie: Superman ty si taký kokot keď si zjebaný..
V tom najvyzsom mrakodrape, na poslednom poschodi je bar a pri nom sedi jeden typek a cely vecer popija pivo.
<br/>Pride k nemu blondynka a pyta sa typka, preco pije pivo. Ten jej odpoveda, ze mu to pomaha, lebo ak vypije pivo bude nesmrtelný.
<br/>Blondyna neveria kupi typkovi pivo, ten ho vypije na ex, vyskoci z okna, nezabije sa a zdravy vyjde hore po schodoch.
<br/>Blondynka nemoze uverit vlastnym ociam, kupi si pivo, vypije ho na ex, vyskoci z okna a ZABIJE SA.
<br/>Barman pozrie na toho týpka a povie: Superman ty si taký kokot keď si zjebaný..
Ide chlapík na Harleyke, čierna kožená bunda, čierna prilba a
<br/>frčí si to 250km/h, zrazu vidí, priamo proti nemu letí vrabec.
<br/>A za pár stotín sekundy PRÁSK - vrabec narazí do prilby.
<br/>Omráčený vrabec leží na ceste, harleyák zastane,
<br/>vezme ho do ruky a vraví si:
<br/>"Chudák vrabec, čo teraz s ním? Tak ho vezme domov, dá ho
<br/>do klietky, dá mu tam mištičku s vodou, kúsok chlebíka a nechá ho tak.
<br/>Vrabec sa asi po dvoch hodinách preberie, rozhliada sa okolo seba a hovorí si:
<br/>"Mreže... voda... chleba... do čerta, ja som ho zabil!!!
Pýta sa vnúča starého otca: "Dedko, čo je to dôchodok?"
<br/>"Dôchodok, dieťa? To je spomienka na plat."
<br/>
<br/>
<br/>"Pán šéf, chcel by som ísť na svokrin pohreb."
<br/>"A kto by nechcel?"
Hláška mesiaca...
<br/>80% mozgu človeka tvorí kvapalina. U niektorých brzdová...
<br/>
<br/>
<br/>Žena vodička je ako hviezdička na nebi:)
<br/>???
<br/>Ty ju vidíš a ona teba nie.:]
90-ročný dedko hovorí lekárovi: "Pán doktor, moja 30-ročná žena je tehotná. Aj sa sám čudujem, aký som ešte dobrý."
<br/>Doktor na to: "Poviem vám príhodu môjho kamaráta. Tak tento kamarát išiel na poľovačku a keď už mieril na srnku, tak zistil, že si namiesto pušky zobral dáždnik. Keď už mieril, tak stisol gombík na dáždniku, ten sa otvoril a srnka padla."
<br/>"To nie je možné," hovorí dedko, "to ju musel dať dolu niekto iný."
<br/>"No práve..."
Manžel stál pri otvorenom okne a hovril: "Dnes je krásny deň, dnes je krásny deň."
<br/>Manželka prišla k nemu a vraví: "Už ťa počúvam 15 minút a stále opakuješ aký je dnes krásny deň. Prečo to stále opakuješ?"
<br/>"Drahá, raz si mi povedala, že jedného krásneho dňa odídeš k mame."
Sedel zajac na lavičke pred svojim domčekom a oboma labkami si z tváre niečo vytískal.
<br/>Išla okolo líška a vravela: "Pupáky, pupáky?"
<br/>Zajac odpovedal: "Nie, broky!"
Aký je rozdiel medzi americkým, anglickým a slovenským dôchodcom?
<br/>Americký dôchodca ráno vstane, dá si kaviár, zapije ho s whisky a ide plachtiť na more.
<br/>Anglický dôchodca ráno vstane, dá si šunku s vajcom, drink a ide hrať golf.
<br/>Slovenský dôchodca ráno vstane, prehltne hrsť tabletiek, ktorú zapije vodou, zoberie lopatu a ide pomáhať synovi na stavbu.
Prišiel Fero k lekárovi, vstúpil do ordinácie a spustil: "Pán doktor, nepijem, nefajčím, sladké, slané, kyslé nejem, nemilujem, kávu nepijem, nerozčulujem sa, predpísané lieky beriem... Som teraz zvedavý, čo mi ešte zakážete!"
Po dvore psychiatrickej liečebne ide pacient a za sebou na špagáte ťahá kefku na zuby. Stretol ho lekár, ktorý ho liečil a prihovoril sa mu.
<br/>"Dobrý deň pán Novák, vediete psíčka, však?"
<br/>"Čo ste blázon, pán doktor, veď to je kefka na zuby."
<br/>??? "No toto," pomyslí si lekár, "už tri mesiace ho liečim, že má psíčka a teraz hovorí pravdu, zajtra ho prepustím."
<br/>Pacient zašiel za roh budovy, pohladkal kefku a hovorí: "Ale sme ho dobehli, však Fifinko!"
Správa v novinách:
<br/>Na pokojne orajúci ruský traktor zaútočili neďaleko rusko-činskych hraníc čínsky vojaci. Pokojne orajúci traktor streľbu opätoval a potom vzlietol.
Pýta sa fotograf kolegu: "Tak ako dopadla tvoja výstava v očiach kritikov?"
<br/>"Nemôžu sa dohodnúť. Jedným je ľúto filmu, druhým papiera."
Ide maly Dezo po ulici a omylom ho robotnik posype vapnom,tak dobehne domov a ide hned za mamou a vravi:
<br/>"Mamiii aha co sa mi stalo cely som bily co mam teraz robit?"
<br/>Mamka mu hned da facku a vravi:
<br/>"Dik more len 5 minut si bily a uz by si robil."
GRILOVANIE PO SLOVENSKY:)
<br/>
<br/>Žena nakúpi všetky potraviny.
<br/>Žena očistí zeleninu, pripraví šalát a dezert.
<br/>Žena pripraví mäso na grilovanie a uloží ho na podnos spolu so všetkými nástrojmi a omáčkami. Všetko prinesie mužovi, ktorý pohodlne sedí pri grile s pivom v ruke.
<br/>Muž dá mäso na gril.
<br/>Žena prinesie z kuchyne taniere a príbory.
<br/>Žena vybehne von, aby oznámila mužovi, že mäso sa páli. Muž jej poďakuje a požiada ju, aby mu priniesla ďalšie pivo, kým on vyrieši krízovú situáciu.
<br/>Muž vyberie mäso z grilu a odovzdá ho žene.
<br/>Žena poukladá na stôl taniere, šalát, chlieb, príbory, servítky a omáčky.
<br/>Po jedle žena odprace zo stola a umyje riad.
<br/>Na záver každý pochváli muža za jeho kuchárske umenie.
<br/>Muž sa opýta ženy, ako si užila voľný večer bez varenia. Po nevrlej odpovedi si urobí záver, že niektorým ženám skrátka neulahodíš...