šuhaj, nože sa trochu zorientuj. ja viem, že na východ je ďaleko, kadečo sa nedostane, ale od toho máš internet.
<br/>čo je mňa po odpovediach iných? čo majú so mnou spoločné?
<br/>čo mám ja spoločné s OZ HUBERT?
<br/>goret, ani ty si na argumenty neodpovedal. dodnes si mi neodpovedal, kto - akí zvolení delegáti ťa volili do funkcie!
<br/>ak cituješ niečo z iného fora, tak zacituj viac, napr:
<br/>,, apple, dnes o 9:26
<br/>dušan, vo všetkej úcte, na jednej strane si vážim tvoju vieru, no na druhej predsa nemôžeš zakrývať oči pred realitou. dobre vieš, že ak vyslovím nejaké tvrdenie, tak ho i zdôvodním. a nie nejakým názorom, ale dôkazom. a je úplne jedno, či to píšem ja, alebo niekto iný. sú to objektívne fakty, ktoré sa tutlajú len vďaka mafiánskym praktikám. sú ešte veci, ktoré som neuverejnil, ale čas príde. veď či sa nám to páči, alebo nie, poľovníctvo je rozvrátené. po právnej aj morálnej stránke. a dúfam, že to nedávaš za vinu obyčajným ľuďom. spz malo šancu napraviť veci, no zas sa prihlásilo k totalitnému mysleniu, k ignorácii práva i morálky. chápem ťa, že ťa to bolí, že bojuješ za svoju vieru, no bohužiaľ toto je o realite. o mafii, bezpráví, bezudnej bezočivosti a nenažranosti, nerešpektovaní práva. a že sa hľadajú cesty ako sa vymaniť spod takýchto živlov, ako si uchovať dôstojnosť? veď je to naše právo, ba dokonca povinnosť. ,,
<br/> to ti už nevonia, ani to, že podľa goreta sú hlúpi všetci členovia spz, treba ich vymeniť.
<br/>nevonia ti ani to, a nemáš odpovede, že dodnes sú stanovy spz mimo zákon, tebe je hlavné, aby platili takým nenažrancom ako si ty, a ďalších 58 v republike. že je komora konštituovaná spztom, ktorý pôsobí od r. 1993 nezákonne, ťa tiež netrápi. že stanovy spk sú v rozpore so zákonom, ťa netrápi, že zákon je v hrubom rozpore s inými zákonmi, ako i ústavou je pre teba nepodstatné.
<br/> je ti argumentom proti týmto tvrdeniam moje nešťastie? nech ti je, ak si tým dvihneš sebavedomie, ale už len vyťahovanie osobných záležitostí je chrapúňstvo, lebo iné nemáš čo povedať. a robia to slaboši.
<br/> no k veci: čože mi to miloško vysvetlil? jednu stránku mince. až budeš vedieť toľko, čo on, potom mi snáď budeš rovnocenným diskutérom. ale ty si ani v jednom príspevku nepriniesol nič nové, len kydanie. a je zábavné, že ti práve miloškov príspevok slúži ako argument. ono to má totiž následne druhú stranu mince. a keby ti došlo akú, tak čušíš. ty si totiž z celého len taký múdry, koľko ti stačí na vyžieranie.
<br/> verím, že dlho nepotrvá a budeš musieť vrátiť všetko, čo si minul. aj tvojich 58 ďalších nenažrancov a samozrejme aj tých, čo im nestačí ročne na kanceláriu 150 000 € ročne a volajú po zvyšovaní platieb. obávam sa, že tebe to píšem zbytočne, lebo nič z toho nepochopíš a budeš naďalej otrčať ruku: davajte, hlupáci, davajte, chcem sa mať dobre! a nečudujem sa ti, že ti takí ako ja idú na nervy.
<br/> ak sa rozhodneš mi odpísať, začni tým, ako a hlavne kým si bol ,,volený,,. aby si moc nerozmýšľal, pomôžem ti. ustanovujúce schôdze sa nekonali, voľby delegátov tiež nie. stanovami bolo [r]určené [/r], kto je delegát. a takto sa ťa budem pýtať na spústu vecí, podrazov, klamstev a nezákonností, na ktorých sa aktívne podieľaš, vážený pán predseda opk