Ty musis mat prekrucanie v krvi! A zase ta ziadam o konkretny popis toho , co riesil madarsky US vo vztahu ku komore. Riesil clenstvo prezidenta vo vztahu k clenstvu v komore alebo riesil ustavnost povinneho clenstva vsetkych polovnikov a komoru ako taku?No a to je riadny ale riadny rozdiel od toho, co si zacal riesit ty. (pozn. riesil si vztah komora - prezident) A len tak na okraj, ty poznas madarsku ustavu?A aj obsah toho podania? Neviem, ci bol vtedy madarsky prezident polovnik. Bol? Preco sa to pytam? Aby si nezabudol na obsah tvojho prispevku z toho 20.feb. uz som to tu napisal. Potreboval si ho (ako aj reakcie) len k premosteniu k inym tvojim problemom. No manipulacia!
<br/>
<br/>
<br/>priam desivé... tak ja prekrúcam, ja tu obhajujem nezákonnú úpravu stanov... miloš, vôbec ti nerozumiem, čo ťa vedie k vysvetľovaniu nezákonnosti, neústavnosti... čo ešte chceš dokladať, preboha??? členom profesnej komory je ten, kto sa tou profesiuo živí, prípadne je v nej zamestnaný. a prezident je členom profesnej komory!!!! čo sa ti nevidí na citácii??? čo ti chýba? čo ti treba doložiť?????? dislektik??? ak áno, potom prepáč. čo chceš doložiť??? citácie ústavy? nájdeš si ju celú aj na nete, len treba dať zázračné slovíčko do googlu. manipulácie??? aké? že ti uvádzam nespochybniteľný fakt, že lebocký sa nám dával maďarskú komoru za vzor - a pritom bohapuste klamal? a či mu niečo vraví ústava, zákon... nuž veru nie! si poctivý člen spz, tak si nájdi uznesenie rady spz podpísané lebockým - reakciu na petíciu. alebo to tu mám celé skopčiť? alebo: prezident na sneme uviedol: pri opakovanom preukázateľnom konaní proti záujmom komory a jej členov zo strany slos pribina prezídium navrhlo snemu dať predstaviteľom spolku poslednú príležitosť... v prípade, že nedôjde k náprave.. bude prezídium iniciovať sankcie podľa platných právnych predpisov a stanov komory.
takže , súdružko, ja demagóg vravím, že tvoj prezident konal protiústavne a protizákonne, lebo nám vytýka iný názor, prezentovaný v súlade s ústavou a zákonmi tejto banánovej republiky. alebo máš iný názor? ani by som sa nedivil. to samé nájdeš aj v zápisnici z prezídia SPK:
<br/> K bodu 13 Rôzne
<br/>
<br/>a)Aktivity Slovenského loveckého a ochranárskeho spolku Pribina (SLOSP) Nitra
<br/>
<br/>Písomný materiál uviedol riaditeľ K SPK I. Šuba.
<br/>-P SPK sa na zasadnutí zaoberalo kompletným materiálom, ktorého prílohami boli nasledovné listy: podnet J. Pavloreka, OLÚ Bratislava, KLÚ Košice, MPaRV SR a listy z SPZ Bratislava
<br/>-prizvať prezidenta SLOSP M. Geru na rokovanie P SPK
<br/>-ak budú SPK osočovať, petične napádať, musíme pristúpiť k riešeniu v súlade s platnými internými predpismi Slovenskej poľovníckej samosprávy a v súlade so zákonom o poľovníctve
<br/>-P SPK zaoberalo s duplicitnou registráciou niektorých OkO-RgO SPZ ako organizačná zložka SPZ uvedená v prílohe registrácie na OLÚ v Bratislave a máme ich zaregistrované ako samostatné poľovnícke organizácie, čo je neprípustné. Zlúčením budú samostatné poľovnícke organizácie z centrálneho registra vedeného na MPaRV SR vymazané.
<br/>-ďalej sa P SPK zaoberalo článkom uverejneného v regionálnom týždenníku Záhorák
<br/>-riaditeľ K SPK I. Šuba informoval, že treba zaslať na OLÚ, Bratislava do 20.02.2012 stanovisko k podnetu J. Pavloreka a SLOS Pribina, Nitra, ktorý už má pripravený
<br/>-stanovisko k podnetu doplniť, že v júni 2012 sa uskutoční Snem SPZ, ktorý sa okrem iného bude zaoberať i novelizáciou Stanov SPZ. V rámci tejto novelizácie presnejšie upravíme niektoré inštitúty Stanov, aby sa v budúcnosti predišlo sporom s ich možného nesprávneho pochopenia a výkladu.
<br/>
<br/>K bodu 13 Rôzne
<br/>
<br/>
<br/>Uznesenie č. 13/2012
<br/>Prezídium SPK
<br/>
<br/>1.b e r i e n a v e d o m i e
<br/>prehľad aktivít Slovenského loveckého a ochranárskeho spolku Pribina (SLOSP) Nitra
<br/>2.u k l a d á
<br/>riaditeľovi K SPK
<br/>zaslať na OLÚ, Bratislava do 20.02.2012 stanovisko k podnetu J. Pavloreka a SLOS Pribina, Nitra
<br/>3.p r i z v a ť
<br/>Mojmíra Geru, prezidenta SLOSP Pribina, Nitra na rokovanie P SPK a na základe podkladov a materiálov, ktoré máme, musíme túto našu skúsenosť oficiálne oznámiť MPaRV SR
<br/>4.u k l a d á
<br/>riaditeľovi K SPK
<br/>vyzvať štatutárnych zástupcov OkO-RgO SPZ s duálnym systémom registrácie
<br/>a schváliť na snemoch OkO-RgO SPZ zlúčenie poľovníckych organizácií, ktoré sú registrované ako organizačná zložka SPZ na OLÚ a registrované ako samostatné poľovnícke organizácie do organizačnej jednotky SPZ
<br/>
<br/>
<br/>pokiaľ vieš čítať, tak si nájdeš: pokiaľ budú petične napádať... atd.... miloš, máš za to, že toto nie je mnou spomínané, teda neústavné, protizákonné konanie??? nejakí debili budú spochybňovať naše práva a trestať nás zane? zaujímavé, ako vieš nájsť odpoveď na všetko, dúfam, že i na toto. čítaj sa, preboha, čo si to tu popísal, naozaj ťa to nie je hodno. čo to tu obhajuješ a ako spochybňuješ nespochybniteľné. a ešte čosi, pokiaľ chceš nejakú právnu úpravu komory, tak si ju nájdi. ja som ti už podával argumentov ku svinstvám dosť, a výsledok je tu. bol si už za kamarátom sudcom? a bude lepšie, ak si vyžiada stanovisko z ministerstva, nech sa tu zas nedrísta. a aby si nepovedal, tak som ti skopčil aj perlu tvojho milovaného spz, nájdeš ju v bode 4. toto ty tu hájiš, toto je pravý obraz tvojich vnútorných potiaží a pochybností, toto je moja demagógia!!! vyrovnaj sa s tým, ja som sa už s tvojim ponímaním vyrovnal. ak chceš ďalšie citácie, síce nerád, ale zaserem to tu nimi. prajem ti pekný deň