Lovec 1 máš prebíjacie zariadenie ak áno koľko by stálo prebitie 30 06 dobrou strelou (norma , RWS, Lapua)na srnčiu s menšou prachovou náplňou niečo okolo 7,62 x 39 na začiatok povedzme tých 40 Ks
Ak sa smiem opýtať kde si kupoval spomínané 13 g strelivo Lapua? Ja už 2 mesiace márne pátram po tom kto by mohol strelivo Lapua predávať. Vďaka za odpoveď
mali ho vo Zvolene polovnictvo Falco ale neviem či ešte maju ale isto maju Norma Oryx 13g je to obdoba Lapua , ale mne ho prebil jeden pan ktory sa tejto cinnosti venuje na profesionalnej urovni teda nie len tak doma na kolene.robil mi na raz 100kusov v jednej serii.
napis mi na mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>
<br/>Tam ti o tom napisem obsirnejsie.
Ja mam napr. v Tikke 30-06 stupanie 1:11" a zvlada aj 220grs.(14,3g) strely.Na 100m robia pekne okruhle dierky.s 10" twistom nemas problem so ziadnou tridsiatkovou strelou.
Lekl jsem se že má 1:12 jak uvádějí na www.CZ-USA.com. Zvažovji koupit si 14,3g Sako hammerhead na dostřelení a ke kukuřici na prasata na noc. Jinak teď jsem koupil 13g Lapuu Mega tak uvidím možná u ní zůstanu.
A aká je ČR cena nábojov Lapua - len tak pre info? Ja som volal do firmy čo by mala dovážať Lapuu pre SR , asi 3x ale nikto mi nevedel dať odpoveď kedy by to malo byť reálne. :[
nimrod15 nemáš kontakt na toho pána ktorý prebíja 30 06 ak môžeš pošli ho na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , alebo ho dajdo príspevku
Bohužiaľ zatiaľ to je iba márne hľadanie, kde by sa toto strelivo dalo kúpiť. Prístup vo f. Magic je fakt troška vlažný, ale budem zháňať ďalej. Nádej zomiera posledná
Lapuu a Sako mám vyzkoušené na 6,5x55SE, podle mě k¨je mega jedna z nejleší konstrukce poloplášťové jednojaderné střely co jsem vyzkoušel. Winchester, Remington, Federal, RWS, SB nic moc. RWS TUG, TIG, EVO v 30-06 už dostřílím jen na střelnici, po ničem mě zvěř tak neodcházela jako po těch drahejch srač...ch od RWS, Noslery se trhaly na kusy a všechno podlitý.