Mano, ak by sa teraz nezadarilo, tak si povedz, že skúška je od slova "skúsiť" a na budúce budete múdrejší aj skúsenejší. Teraz daj pozor, aby si si psa zbytočne neznervóznil = nepreniesol na neho svoju nervozitu. Psy také dačo veľmi dobre vycítia. Zajtra by malo byť pekne, tak nech sa na vás okrem slnka usmeje aj šťastie
dakujem este raz za dobre rady a dufam ze sa nieco podari ulovit. v hore sme kazdy den cela partia a snazia sa mi pomôct ale u nas sa striela uz len 1. vekova a to je trosku problem.
chcela by som vas poprosit , ci nahodou neviete o nejakych steniatkach bav. farbiara .nasho havinka sme mali 8 rokov , bol vyborny hlasic , ale ochorel a museli sme sa s nim rozlucit . velmi by ma potesilo keby mi niekto odpisal , alebo poslal aspon nejaky kontakt na niekoho kto tychto psov chova .vopred dakujem
Ahojte, mam sucku bavorskeho farbiara a nikde neviem najst nejaku literaturu o tomto plemene. Mohli by ste mi niekto poradit? Co sa tyka skusok, atd. Vopred vdaka.
Ahoj, dakujem Ti, keby som to nezohnala, dam vediet. Dufala som, ze je to niekde na webe, ale nic podobne som nenasla.
<br/>A tu literaturu, alebo nieco o priprave farbiara na skusky, nevies kde by som mohla najst? Resp. nejake skusenosti inych vodicov.
Zavolaj na telefón 0905 869 890. Ak Ti neporadí tento pán, tak už nikto. Jeho farbiare končia vždy v I. c.či na PF, alebo Na IHF.
<br/>mne pripravoval Bavoráka na PF skončili sme v I. c
<br/>veľa úspechov.
Ozvi se na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., mám naskenované knížky V. Jugl - Barvář, jeho chov, vedení a upotřebení a B. Baka - Farbiar v poåovníckej praxi
Mano tuto temu som tam v čera nenašiel. Dneska som ju pozeral su tam rozne články knihy roznych autorou ale mne išlo hlavne o vaše skusenosti ale som rád že ta tema je tu su tam knihy o ktorých som nevedel.