Túto knihu mám, mohol by som Ti ju požičiať...Skúsil by som na klube SK, tam by ich mali mať na predaj...Ak zistím, kde by bola na predaj, dám vedieť...
Ja som z Humenného...Pošty existujú, takže poslať ju by bol ten najmenší problém...Na tvojom mieste by som ešte skúsil zavolať niekoho z vedenia slovenských kopovov, či nemajú danú knihu...Na ich stránke určite nájdeš nejaký ten kontakt...
<br/>Apropo, Cimbalik by ti vedel najskôr pomôcť, on je kopoviar a je aj z vedenia...
Dakujem pekne aj ja dufam ze bude dlho zdravy.Pocul som ze ste perdseda KCHSK.chcel by som sa spytat ze kde by som mohol zohnat knihu Slovensky kopov v polovnickej praxi.Presiel som uz vela internrtovych knihkupectiev a nikde som ju nenasiel.Nemate nejaku na predaj?
Mali by byť ešte neaké na zásobách, ale teraz neviem u koho. Skús zavolať ekonómovi p. Rudolfovi Hládkovi na 0905454407, alebo matrikárovi p. Ľubomírovi Renčovi na 0905491244. Naposledy, keď som bol v predajni p. Spišiaka v Lesone v B.Bystrici na Dolnej ul. ešte ich zopár mal.
Mate niekto skúsenosti s pachmi zveri je to novinka.
<br/>
<br/>Mam momentálne pach jelenej zveri vyskúšam to cez víkend a dám vedieť ako to pôsobi pri zakladaní umelej stopy.
<br/>
<br/>K dispozícií je asi 6 druhov pachov pernatej ale aj srstnatej zveri.
Mam doma videokazetu vycvik farbiara. Podla mna je to viac komercna zalezitost, ako vycvikova pomocka. Myslim, ze uplny zaciatocnik podla nej moc vo vycviku neurobi. Ale mozno sa mylim.