Valach sa nemá začo ospravedlňovať. Nech sa hanbí kundológ aj so svojou dcérou a Janega nech sa tiež zakope. Ak raz pes nemá svoj deň tak ho nemá. Pes to môže dokázať na druhých skúškach. A ak to kundológ nevie pochopiť tak nech chová hydinu (svojej dcére môže nasypať pšenicu)a nie psov.
marečku 40! Zle si sa vyjadril. To nie je bordel, pán kundológ to označuje ako problém.
<br/>A to referendum? Nooo to je povedal by som rozdelenie formičiek na piesočku. Delil si to kundológ s tetou matrikárkou, ktorá využila a viac by som povedal zneužila osobné údaje členov KCHPS, ktorí chovajú kokrov. Aj mna oslovila ale ja som sa jej na to vykakal ako na placatý kameň.
Milko, jednu vec. Prosím nestotožňovať Prezídium KR SPZ s celou KR SPZ. Apropo, viete, že podľa stanov (štatútu) KR, by zástupcov do KR mala voliť členská schôdza klubu
DKo netreba stanovy čítať. Toš, to je normálne v každom občianskom združení. Na to, aby to každý vedel netreba si myslím, vysokoškolské vzdelanie. Stačí mať 4 ľudové a 1 ročník tanečnej. Vieš, niekto má vysokú (MUDr.) a stále bude hovoriť svoje, aby to hralo jemu a poniektorí mu to žerú.
Vr, na vriťsapchajstvo skutočne diplom netreba. Rád by som bol, ak by táto diskusia nejako pomohla tým, ktorým záleží aj na kabáte a nie iba na košeli = záleží im na celkovej úrovni psieho plemena a nie iba na vlastných psoch. Skúsme sa teraz vzdať invektív voči konkrétnym osobám, aby to nemohol niekto zneužiť proti tým, ktorým chceme pomôcť.
pan cibalik to co ste napisal to mam brat ako zart?????????
<br/>
<br/>lebo inak nechapem ten list s podpisom stefika a subu alebo KR SPZ je uz tiez s.r.o. Stefik??????;/8-L:x:x:x
Novinky z výročnej kchps:[www.kchps.sk/vybor.htm] [/] [/tu].
<br/>A ešte : Bc. Novák bol vraj pre opakované porušenie stanov vylúčený z klubu (to je len sprostredkovaná informácia)
neviem ale CITAM ale pokial toto je SPZ tak to je super organ8-La na odporucanie dko som slusny a gramotny niesom clenom daneho klubu zaujala ma problematika ZASNEM A CAKAM NORMAL NEVIEM JE TO UZAS konecne cakam normalne vyjadrenie
Ešte by som dodal, a toto myslím v úplne dobrom, a odporúčam to aj všetkým ostatným, prv než zaujmem k veci postoj a súdim, dôsledne si materiály preštudujem. Aj v tomto prípade, ak si to znova a pozorne prečítaš, všade sa hovorí (píše) o stanovisku PREDSEDNÍCTVA KR SPZ, schvaľuje PREDSEDNÍCTVO KR SPZ ........
pardon tak znova som si to precital8ook mas pravdu no este jednu vec ta poziadam ako mohlo dojst k rozhodnutiu 1.2.08 ked informacie zo spravodaja az4.2.08
<br/>
<br/>
<br/>to znemena ze rozhodnutie padlo bez toho abz doslo k overeniu oboch stran???????????,:x:x:x:x
cital som to a dost poctivo a hlavne spravodaj konkretne spravu dr. domka :x:x:x:x
<br/>
<br/>no stale tam nieje uznesenie vyboru kchps na ktorom sa uznieslo ze zvola clensku schodzu na doplnenie vyboru kchps:x:x:x:x:x
<br/>
<br/>lebo podla domka sa funkcii vzdala janekova chovan valach a novak:x:x:x:x:x:x:x:x:x
<br/>takze otazka znie kto rozhodoval?????????????