zdravim pani, nikde som nenasiel temu sauer 202 tak sa skusim opytat tu, jeden starsi pan ma poprosil aby som mu skusil zistit za kolko eur sa da kupit na slovensku sauer 202 neviem ci je to spravne napisane model hidland 308W. vopred vam dakujem. staci mesto a cenu , vdaka
Ta tema tu je... cena S202 Highland sa pohybuje okolo 2550 EUR...Frano Nitra, Jedlicka Zelenec pri Trnave by s tou cenou mohli este nieco urobit...ale velky rozdiel by som asi necakal...
za info ti fakt velmi dakujem, tomu ujovi pre ktoreho to zistujem povedali v novej predajni v lucenci dakych 89-90 tisic samozrejme sk. ujo nechapal...,
Marečku plne sa stotožnujem s nazorom Akelu ze 8x57JS je jeden z najlepsich kalibrov do nasich podmienok.ostava mi lem zaželat ti nech ju mas na čom vyskusat.a na ten krovinorez 9,3x62 radsej zabudni...:liar:
Zdravim, uvazujem nad kupou gulovnice CZ 555 alebo CZ 550 v kalibri 308. Winch. Je tu okolo toho napisane vela a mam problem sa v tom zorientovat. Ake mate skusenosti s puskami CZ? Preco si nekupit CZ 555 alebo 550? Za vsetky rady vopred dakujem.
predam ti svoju cz 550 Lux celopažna raž 30-06 springfild ak chceš, a prečo? nova flinta nemam s ňou čo sa tyka streľby žiaden problem zatial velmi dobre poslužila ale kvalita materialu z akeho je vyrobena tak to nekomentujem, troška sprchne a kym uschne už hrdzavie asi preto by som už viacej nikdy nekupil, poistka hlučna, ak maš možnosť prišetri si a kup si kvalitu len toľko.
chlapi blizi sa nam lov srnca, chcem to vyskusat konecne na zveri, hlavne ma zaujima diviak, ale moj velmi dobry kamarat ma 9,3x62, a co ten s nou stvara, neco neskutocne, zver ostava v ohni, zbran nekope, a aj cez krik a gula leti dalej....to je dovod preco ma zaujima ten kaliber...napisem ked s nou ulovim prveho diviacika